Siyonist Medya : Düşmanlarımız İsrail'de Olan  İç Karışıklık Nedeni  İle Mutlu Oluyor

Siyonist Medya : Düşmanlarımız İsrail'de Olan İç Karışıklık Nedeni İle Mutlu Oluyor

İsrail medyası: Düşmanlarımız iç karışıklığa zevkle bakıyor

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

İsrail medyası, İsrail'deki iç bölünmeyi ele alarak, İsrail düşmanlarının iç kırılmaya bakıp mutlu bir şekilde ellerini ovuşturduklarına işaret ederken, İsrail güvenlik servislerinin başkanları hükümet bakanlarını uyarıyor.

İsrail "Kanal 12"nin askeri işler yorumcusu, "İsrail"deki iç kırılmadan ve artan gerilimden bahsederken, "Buna bakanlar bizim düşmanımızdır" dedi.

İsrailli yorumcu, "İsrail düşmanlarının zevkle ellerini ovuşturduğunu, İsrail'deki iç bölünmenin çok patlayıcı bir güvenlik dönemiyle kesiştiğini, meselenin sadece Filistin Yönetimi veya Gazze ile ilgili olmadığını söylediler" dedi.

Aynı kanal, işgal hükümetinin Savaş Bakanı Yoav Gallant'ın bu hafta sonu Münih'te olduğunu belirterek, "İsrail" düşmanlarının bugün parçalanmanın başlangıcını yaşadıklarını sözlerine ekledi.

"Kanal 12" ise Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hassan Nasrallah'ın dün Perşembe günü yaptığı konuşmayla ilgiliydi: "Nasrallah dün mutluydu...". yorumunu yaptı

Aynı kanal, Gazze Şeridi'ndeki duruma da değinerek, "Kapalı odalarda konuşulan bir konu daha var, Gazze Şeridi'ndeki operasyon sonrası yaşananlar, iç bölünme ve parçalanma konusunda yaşananlar" ifadesini kullandı.

Birkaç İsrail haber sitesi de Seyyid Nasrallah'ın konuşmasını ele aldı ve özellikle İsrail işgal varlığındaki iç kriz hakkında konuştuğu sözler olmak üzere konuşmasından alıntılar yaptı ve bunları analiz etti.

Kaynak:Haber Kaynağı