Siyonist İsrail Kendi Vatandaşını Fişledi !

Siyonist İsrail Kendi Vatandaşını Fişledi !

Bir rapor, İsrail polisinin belediye başkanlarını ve eski İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya karşı protestoları organize edenleri hedef alan İsraillileri fişlediğini ortaya koyuyor.

TERCÜME HABER / TEVHİDHABER

Ekonomi gazetesi Calcalist tarafından yayınlanan bir basın soruşturması , İsrailli şirketin, NSO'nun telefon dinleme casus yazılımını kullanarak yetkisiz ve mahkeme kararı olmadan yayınlamadan İsraillileri dinlemeye başladığını ortaya çıkardı.

İsrail ekonomi gazetesi Catalist'in haberine göre Siyonist yetkililer muhalif olarak gördükleri isimleri mahkeme kararı olmadan dinlemiş

İç Güvenlik Bakanı Ömer Bar-Lev, polis tarafından İsraillilere karşı başlatılan tüm casusluk operasyonlarının, belediye başkanları ve Netanyahu'ya karşı düzenlenen protestolar gibi protesto eylemcileri de dahil olmak üzere, "yasal olarak gerçekleştirildiğinden" emin olduğunu söyleyerek rapora atıfta bulundu.

Bakan, Studio Ynet'e , "Ben de sivillerin, ne polisin ne de Genel Güvenlik Servisi'nin telefon dinlemesini sevmiyorum. "İsrail"de tüm bunlar hakimin iznini gerektiriyor. Normal bir telefonda dinleme izni olduğu gibi. , aynı şey yazılımı kullanırken de oluyor

İsrail Maariv internet sitesi de, bu sabah Calcalist gazetesinde Salı günü yayınlanan "polisin bir dizi telefon dinlediği ve cep telefonlarını hacklediği" iddialarının alınmasının ardından bir hükümet soruşturma komitesi kurulması yönündeki talepleri de ortaya koydu .

Pegasus nedir?
The Washington Post ve 16 medya ortağı tarafından yürütülen ve 18 Temmuz'da yayınlanan bir soruşturmaya göre , Pegasus, NSO tarafından gazetecilere, insan hakları aktivistlerine, 37 akıllı telefona yönelik teşebbüs ve başarılı saldırılarda kullanan hükümetlere kiralanan askeri sınıf bir casus yazılımdır .