Seyyid Nasrallah: Amacımız Direniş Hareketinin Yeteneklerini Geliştirmek

Seyyid Nasrallah: Amacımız Direniş Hareketinin Yeteneklerini Geliştirmek

Seyyid Nasrallah: Bundan sonraki aşamada yapılması gereken direnişin yapısını ve yeteneklerini geliştirmek

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

Lünan Hizbullahı Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah, bir sonraki aşamada yapılması gerekenin direnişin yapısını ve yeteneklerini geliştirmek ve ordu, halk ve direniş denklemini vurgulamak olduğunu vurguladı. çünkü uygulanabilirliğini kanıtlamıştır dedi.

Al-Manar internet sitesine göre bu, Seyyid Nasrallah'ın dün gece Beyrut'un güney banliyölerinde Hizbullah tarafından düzenlenen "Zafer Alfabesi" kutlaması sırasında yaptığı konuşmada geldi.

Nasrallah Bundan sonraki aşamada yapılması gereken direnişi, varlığını ve hazırlığını korumaktır ve propaganda kampanyaları, gürültü, aşağılama, hakaret, hakaret ve söylentilerin bu direnişin azmini kırabileceğini kimse düşünmez” dedi.

" Nasrallah Gerekli şeyin işgal altındaki Lübnan topraklarının geri kalanını kurtarmak için çalışmak" olduğunu vurguladı ve "görevlerden birinin Lübnan'ın topraklarını, onurunu, kaynaklarını ve servetini korumak için caydırıcılık denklemleri oluşturmak olduğunu" kaydetti.

Nasrallah "Herhangi bir ulusal savunma stratejisini tartışmaya ve kabul etmeye kalıcı olarak hazır olduğumuzu ilan ediyoruz" diye ekledi.

Seyyid Nasrallah, 40 yıl boyunca elde edilen başarıları şöyle sıraladı: “Emel hareketindeki ve çeşitli bölgelerdeki kardeşlerin önderliğindeki tüm direniş savaşçılarıyla birlikte Siyonist işgale karşı mücadeleye katılmak, İslami Direniş adı altında direniş operasyonları başlatmak olduğunu belirtti.

Seyyid Nasrallah "Yakın hak, petrol ve gaz sorunu ve deniz sınırlarının çizilmesi konusunda yeni bir şey konuşmayacağım. Söyleyeceğimiz tek şey söyledik ve hepimiz bekliyoruz. ehditlerin değeri yok. Kararımız ve yönümüz belli dedi

Seyyid Nasrallah "İkinci başlık Filistin ve Filistin davasıdır. 40 yıl boyunca bu davaya inandık ve bağlılığımızı ilan ettik. Stratejimizin kökeni Filistin'in devrimir " dedi.

Nasrallah Kırk yıl boyunca kamplardaki Filistinli mültecilerin sorunlarını sahiplendik ve haklarının takipçisi olduk ve Filistinli kardeşlerimizin daimi olarak yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

"Her türlü normalleşmeyle yüzleştik ve reddettik ve dünyadaki tüm özgür insanları bu vahşi ırkçı varlıkla normalleşmemeye çağırdık."

Nasrallah :"Irak'ta DAİŞ'e karşı mücadele etmek için imkanlarımız dahilinde katkı sağladık. Irak buna tekrar maruz kalırsa ve bizden önceki yıllarda olduğu gibi bize sorulursa, liderlerimizin ve kardeşlerimizin yan yana savaşmasını sağlamaktan çekinmeyiz" dedi.

Nasrallah, Hizbullah'ın direniş ekseninin oluşumuna ve oluşumuna katkıda bulunduğunu vurguladı ve biz onun bir parçasıyız ve onun bir parçası olmaya devam edeceğiz dedi

Kaynak:Haber Kaynağı