Baykal: O Pilotlar Konya'da Eğitiliyor

Baykal: O Pilotlar Konya'da Eğitiliyor

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Erdoğan'ın Davos restinden sonra ilk defa komuoyuna seslendi. Baykal Konya'da eğitilen İsrail'li pilotları hatırlattı...

Baykal 2007 yılından beri Türkiye'nin ekonomide ve siyasette çalankantılı bir döneme girdiği ve AK Parti'nin ülkeyi yönemediğini söyledi.

O PİLOTLAR KONYA'DA EĞİTİLİYOR

Bakınız Türkiye tarihinde İsrail'le en iyi ilişki bu hükümet zamanında yapıldı. Bu hükümet İsrail'le çok sıkı ilişkiler içinde... Bir takım anlaşmalar yaptılar.  Bugün Gazze'de çocukların üzerine bombaları atan pilotlar Konya'da eğitildi.

Biz sadece Gazze'de ölen 1300 kişi için ağlamıyoruz. Biz Irak'ta öldürülen 1 milyon Müslüman için de ağlıyoruz.. 1 Mart tezkeresinin Meclis'ten geçmesinin engellenmesi CHP'nin katkılarıyla gerçekleşti. Askeri anlaşmalar en üst düzeydedir. İsrail'li pilotlar Türkiye'de eğitilmeye, Konya'da eğitilmeye devam ediyor. Sen ne konuşuyorsun... Şehit cenazelerinde böyle bir teessür görmedik. Türk askerine çuval geçirilirken devletin şerefi neredeydi. Gerektiği zaman Bush'a karşı konuşacaktın, Bush'a!... Türkiye'nin onurunu koruyanlar "aman süpürmeyin, kullanın" diyenlerini yanında danışman olarak taşımaz.

HABER 7