Netanyahu Aday Olmasın Diye Yürüdüler

Netanyahu Aday Olmasın Diye Yürüdüler

İsrail'de genel seçimlere bir hafta kala, başkent Tel Aviv'de Netanyahu karşıtı gösteriler yapılıyor. Dün gece toplanan on binlerce İsrailli, Netanyahu'ya "aday olma" çağrısı yaptı. Gösteride konuşma yapan MOSSAD eski direktörü Dagan, Netanyahu'nun halkın

İsrail'de 17 Mart'ta yapılacak genel seçimlere bir hafta kaldı. Ancak İsrail halkı, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun bir kez daha aday olmasını istemiyor. Başkent Tel Aviv'de toplanan on binler, Netanyahu'ya "aday olma" sloganlarını attı.

Netanyahu sadece kendi partisi için mücadele ediyor

Tel Aviv'in Rabin meydanında toplanan kalabalık, Başbakanlık koltuğunun artık değişmesinden yana. The Times of Israel'de yer alan habere göre, Natanyahu karşıtı gösteriye 40 binden fazla kişi katıldı.

Gösteride konuşma yapan MOSSAD eski direktörü Aluf Meir Dagan, Netanyahu'nun yalnızca kendi partisi için mücadele ettiğini kaydederek, halkın menfaatlerini düşünmediğini söyledi.

Gazze'ye saldırma emrini eleştirdiler

Gösteride konuşan İsrail'in Gazze katliamı sırasında ölen İsrailli bir albayın karısı da, "Benim gibi bir sürü kadın var. Bir anlaşmaya varılmadıkça sayımız gittikçe artacak" şeklinde konuşarak, Gazze'ye saldırm emri veren Netanyahu'yu suçladı.