Nasrallah: Tekfirciler Bela Olacak Demiştik, Türkiye Bedel Ödüyor

Nasrallah: Tekfirciler Bela Olacak Demiştik, Türkiye Bedel Ödüyor

Lübnan İslami Direniş Hareketi Hizbullah'ın lideri Seyyid Hasan Nasrallah bugün yaptığı konuşmada çarpıcı açıklamalarda bulundu...

Amerika Birleşik Devletleri'nin Hizbullah'ı terör örgüt olarak göstermisinin onur verici bir durum olduğunu belirtirken İran tarafından desteklenmekten gurur duyuyoruz.

ABD'nin nükleer anlaşma sonrasında bir değişikliğin olmayacağını vurgulayan Nasrallah ABD, önce de "büyük şeytan"dı bundan sonra da öyle kalacak" dedi.            www.tevhidhaber.com

Bölgede nifak çıkaran, yalan ve dolanlarla halkları birbirine düşüren sinsi planların sahibi 'Büyük Şeytan' Amerika'dır.diyen Seyyid Hasan Nasrallah, "Wikileaks'e gerek yok! Resmen ilan ediyorum ki İran bize ve direnişe fiili destek veriyor. Bu değişmedi/değişmeyecek!" ifadelerini kullandı.

Nasrallah " İran bizim müttefikimiz ve bizi hiç bir pahaya satmadı. Ama bir de ABD'nin müttefikliğine bakın. Sizi kaç kere sattı?" diyerek devam ederken, ABD ve İsrail zayıf bir Hizbullah görmek istiyor Suriye'de ve Lübnan'da ellerinden geleni yapıyorlar.Ama ellerindeki raporlar hala Hizbullah'ın gücünün karşı konulamaz düzeyde olduğunu gösteriyor.

Nasrallah Türkiye'nin IŞİD'e yönelik operasyonlarına da değinerek, "Suriye'deki tekfircilerin gün gelip kendisine fırsat verenlerin başına bela olacağını söylemiştik. Türkiye bunun bedelini ödüyor. Tekfirci terörizmin geleceğini öngörebilmek için yüksek meblağlı akademik çalışmalara gerek yoktu.Genel gidişat ve basit mantık!" ifadelerini kullandı.

Nasrallah konuşmasında direnişin durumu hakkında da bilgiler vererek şu ifadeleri kullandı;

Altımızı oymaya çalışanlara diyorum ki; biz boyun eğmeyiz! Çözüm yalnızca diyalogla mümkündür. Gelin konuşalım!

Tekrar tekrar diyorum ve müjdeliyorum ki: Andolsun! Artık yenilgiler dönemi kapanmış ve zaferler dönemi başlamıştır!