Lübnan: İslami Direniş'ten 24 saat içinde 7 operasyon.

Lübnan: İslami Direniş'ten 24 saat içinde 7 operasyon.

Lübnan'daki İslami Direniş - Hizbullah - İsrail işgal "ordusunun" ülkenin işgal altındaki Filistin ile güney sınırındaki yerleşim yerlerini, araçlarını ve yoğunlaşmalarını hedef alan 7 yeni operasyon...

Lübnan'daki İslami Direniş - Hizbullah - İsrail işgal "ordusunun" ülkenin işgal altındaki Filistin ile güney sınırındaki yerleşim yerlerini, araçlarını ve yoğunlaşmalarını hedef alan 7 yeni operasyon gerçekleştirdi ve mücahitlerinin doğrudan isabet sağladığnı doğruladı.

Dün, Çarşamba günü, Lübnan İslami Direnişi - Hizbullah, İsrail işgal "ordusuna" ait mevkileri, araçları ve teçhizatı ve Lübnan'ın güneyindeki doğu ve batı bölgelerindeki askerlerinin toplantılarını hedef alan 7 askeri operasyon gerçekleştirdi. -Filistin sınırı.

İslami Direniş, birkaç kısa askeri açıklamayla, İsrail tesislerinin hedef alınmasının Gazze Şeridi'ndeki kararlı Filistin halkına destek, onların cesur ve onurlu direnişine destek ve İsrail'in köylere ve sivillere yönelik saldırılarına yanıt olarak gerçekleştiğini doğruladı. Bunlardan en sonuncusu Beit Lev ve Blida kasabalarına yapılan baskınlardı.

Doğu kesiminde direniş, İsrail işgal araçlarının ve El-Tayhat Tepesi'ndeki askerlerin toplanmasını füze silahlarıyla hedef alarak bunun doğrudan isabet olduğunu doğruladı.

Direniş mücahitleri, İslami Direniş'in kısa açıklamasında uygun silahlar kullanarak Bayad Blida bölgesinde bir "Merkava" tankını hedef alarak doğrudan vurdu. Ayrıca Metulla yerleşiminde düşman askerlerinin konuşlandığı bir binayı da hedef aldı.

Resim