Kudüs Tugayları Sözcüsü Ebu Hamza'dan İslam Ülkeleri Yöneticilerine Zor Soru

Kudüs Tugayları Sözcüsü Ebu Hamza'dan İslam Ülkeleri Yöneticilerine Zor Soru

Kudüs Tugayları Sözcüsü Ebu Hamza, "En büyük sorgu gününde Allah'a ne diyeceksiniz?" diye sordu!

Kudüs Tugayları Sözcüsü Ebu Hamza'dan Siyonist İsrail rejiminin Filistin ve Gazze Şeridi'ndeki katliam saldırıları üzerinden İslam ve Arap ülkelerinin yöneticilerine çarpıcı bir açıklama geldi.

"Sorgu gününde Allah'a ne diyeceksiniz?"

Ebu Hamza, "İslam ve Arap ülkelerinin yöneticilerine ve halklarına diyoruz ki: En büyük sorgu gününde Allah'a ne diyeceksiniz? Biz orucumuzu tuttuk, namazımızı kıldık ama Filistin'e yardım edemedik. Allah bize yeter, O ne güzel vekildir mi diyeceksiniz?" İslam ve Arap ülkelerinin yöneticilerine şeklinde tepki gösterdi.

"Sabırlı ve güçlü halkımıza verdiğimiz sözü tutuyoruz"

Açıklamasının devamında Ebu Hamza, "Sabırlı ve güçlü halkımıza verdiğimiz sözü tutuyoruz. Netanyahu'nun savaşı sürdürme tehditleri işe yaramayacak. Düşmana ve esirlerin ailelerine diyoruz ki: Gazze'nin kumlarını arasanız bile, direnişin kararı olmadan esirleriniz size geri dönmeyecektir" dedi.

"Filistin halkının haklarını garanti altına almayan hiçbir anlaşmaya katılmayacağız"

İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad en-Nehale, Gazze'de kapsamlı bir ateşkes garanti edilmeden Siyonist İsrail ile herhangi bir anlaşmaya katılmayacaklarını açıkladı.

Nehale, Gazze Şeridi'nde kapsamlı bir ateşkesi, Siyonist İsrail güçlerinin bölgeden çekilmesini, bölgenin yeniden inşasını ve Filistin halkının haklarını garanti altına almayan hiçbir anlaşmaya katılmayacaklarını açıkladı.