Mehmet GÖKTAŞ

Mehmet GÖKTAŞ

Kılıçdaroğlu daha ne yapsın?

İstifa etmesi için her taraftan sesler yükselmeye başladı.

İroni yapmıyorum, inanın ki CHP Kılıçdaroğlu gibisini asla bulamaz ve bulamayacak da.

Biliyorum, muhalefet cephesi ve özellikle CHP’liler diyecekler ki;
“Buldunuz kendinize kolay bir rakip, her seferinde yenip duruyorsunuz, elbette yerinde kalmasını istersiniz.”

Adamcağız daha ne yapsın, birbirine hiç benzemeyen kelleleri tezgâhına dizmiş “Gel vatandaş, ne ararsan burada” diyen bir manav gibi, birbirine hiç benzemeyen bunca insanı, bunca partiyi ve grubu bir araya getirmiş, bu az bir beceri midir?

Ege’nin, İzmir’in, Marmara’nın en sosyete ve kozmopolitleriyle Şırnak’ın, Cizre’nin, Hakkâri’nin köylerinde yaşayan ve hayat tarzları hiç birbirine benzemeyen insanlarını bir araya getirmiş,

Burnundan kıl aldırmayan Dinozor Kemalistlerle gariban Kürt köylerini ve mezralarını Kılıçdaroğlu’ndan başka kim bir araya getirebilir?

Dünyadaki bütün ırkçıları geride bırakan bir Ümit Özdağ ile, onu birazcık geriden takip eden İyi Parti mensuplarını HDPPKK ile bir araya getirebilmek az bir yetenek midir?

İslami konularda çok hassas bir çizgiye sahip olduğunu bildiğimiz Saadet Partisiyle LGBT’cileri Kılıçdaroğlu’ndan başka kim aynı hedefte birleştirebilir?

Adamcağız durmadan helallik istiyor, CHP’nin geçmişte dindarlara yaptığı bütün zulümleri itiraf ediyor, özür diliyor ama kendisinden başka ne kadar CHP’li varsa hiç biri buna katılmadığı gibi dindar kesimi ısırmaya devam ediyor, iktidara geldiklerinde bu ülkeden süreceklerini söylüyorlar, Kılıçdaroğlu buna ne yapsın?

Neymiş efendim, katıldığı on dört seçimi de kaybetmiş. Recep Tayyip Erdoğan gibi birisinin karşısına on dört defa çıkabilmek de bir hüner değil mi? Kim göze alabilirdi onun karşısına on dört defa çıkabilmeyi, bu bile Kılıçdaroğlu için bir ayrıcalık değil mi?

Demek oluyor ki bunca benzemezi bir araya getiren Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığıdır. Evet, işte bu doğrudur.

Sadece Ülke içindeki bunca benzemezin birlikteliği değil, asıl dış dünyanın böyle istemesi, ABD ve Batı ülkelerinin çırpınışı unutulmamalıdır.

Bütün bunları göz önüne alarak Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tahminlerin ötesinde bir zafer kazandığını belirtmek durumundayız. Bundan da ötesi, bu millet Recep Tayyip Erdoğan’ın dimdik yanında olduğunu, onu asla yedirmeyeceğini göstermiş, dolayısıyla 15 Temmuz’da gösterdiği iradeyi fazlasıyla bir daha göstermiş, göstermeye devam edecektir.

Bütün bir İslam âleminin ve mazlumların duasını da hiç unutmuyoruz.

Rabbim bütün bunları hayırlara vesile eylesin

Bu yazı toplam 257 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar