Mehmet GÖKTAŞ

Mehmet GÖKTAŞ

Kevgir Kubbe Çuval MOSSAD

Cumartesi sabahı günümüzün iki büyük putu yıkıldı!

Siyonist Terör devletinin Demir Kubbe diye nitelendirdiği, uçan kuşu hatta vızlayan sineği bile geçirmeyen hava savunma sisteminin bütün dünyanın gözleri önünde kevgire çevrildiğine şahit olduk.

HAMAS Gazze’deki ilkel atölyelerinde imal ettiği füzelerle, motoparaşütlerle ve benzer silahlarla dünyanın putlaştırdığı siyonist terör devletine hem karadan hem havadan ve hem de denizden giriverdi. Ve bir Şabat günü.

Bırakın sadece kendi sınırlarını gözetlemeyi, başta civar ülkeler olmak üzere dünyanın önemli bir kısmındaki yerde yürüyen karıncadan, kendi aleyhinde iki kişinin fısıldaşmasından haberdar olduğu söylenen MOSSAD resmen çuvallamış durumdadır.

Unutmayınız, putların somut bir şekilde insanların gözleri önünde yıkılması toplumların kurtuluşuna giden yolun en önemli bir merhalesidir.

İnsanların gözleri önünde hangi çeşitten olursa olsun bir putun devrilmesi büyük bir devrimdir, bir dönemin kapanması ve yeni bir dönemin başlamasıdır.

Bundan dolayıdır ki despotlar, tiranlar kendilerine ait bir tek putun yıkılmasına asla tahammül edemezler, en ağır bir şekilde cezalandırırlar; “yıkmışlarsa yılmışlardır, biz yenisini yaparız” dememişlerdir.

Fakat ne acıdır ki korkak Müslümanlar bunun zıddını düşünürler; “Şimdi bir tane putu yıktınız da ne oldu, yenisini yaparlar” derler.

Şimdi bir put daha var acilen yıkılması gereken; “israilli siviller” putu.

Siyonizmin başta ABD ve Avrupa olmak üzere bütün dünyaya kabullendirdikleri yerleşimci çetelerin sivil oldukları palavrası her şeyden önce tez zamanda yıkılması gereken bir puttur.

Şu bir gerçektir ki terör devletinin tamamı askerdir, sivil diye hiç kimse yoktur, olsa olsa küçük çocuklar sivil sayılabilir.

Daha da önemlisi sivil yerleşimci denilen bu insanlar askerlerden daha asker, askerlerden çok daha zalimdir. Hatta gerçek işgalciler bu sivil yerleşimcilerdir. Müslümanların evlerini yıkan, arazilerini bizzat işgal eden, yerine ev yapanlar, bunun için Müslümanlarla azgınca çatışanlar bu siviller(!) değil de kimlerdir?

O halde bizlere düşen tez zamanda bu putu da yıkıvermektir.

Bu yazı toplam 259 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar