Kassam Komutanı Gazze'nin Siyonist İşgalden Kurtuluşunun 18.  Yıl Dönümde Önemli Mesajlar Verdi

Kassam Komutanı Gazze'nin Siyonist İşgalden Kurtuluşunun 18. Yıl Dönümde Önemli Mesajlar Verdi

El Kassam Tugayları Başkomutanı Muhammed El Deif, İsrail işgalinin Gazze'deki yenilgisinin Kudüs, Batı Şeria ve ülkenin geri kalanındaki yenilgisinin temelini oluşturduğunu doğruladı... zafer ve kurtuluş için direniş seçeneğini vurguluyor.

Hamas hareketinin askeri kanadı El Kassam Tugayları Başkomutanı Muhammed ElDeif, "İsrail işgalinin Gazze'deki yenilgisi, Batı Şeria'daki yenilgisinin temelini atıyor ve bunun müjdesini veriyor" dedi.

ElDeif 2005 yılında Gazze Şeridi'nden çekilmesinin 18. yıldönümüne ilişkin bir mesajda, "direnişin zafere ve özgürlüğe giden tek seçenek ve yol olduğunu ve öyle kalacağını" vurguladı ve şunları ekledi: "Eğer siz Allah'ın dinine yardım ederseniz O da size yardım eder ."

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ise İsrail işgaliyle yaşanan çatışmada Gazze Şeridi'nin kurtarılmasından bu yana Filistin zaferi ve kapsamlı kurtuluş aşamasının başlangıcı olarak adlandırılan yeni bir denklemin başladığını belirterek, şöyle konuştu: 18 yıl önce İsrail'in geri çekilmesinin, direnişin tırmanmasının ve havan topları, Kassam roketleri veya tünelden gelen silahlar yoluyla yeni çatışma türlerinin ortaya çıkmasının "kaçınılmaz bir sonucu" olduğuna dikkat çekti.