Kamuoyuna deklâre ediyoruz: Akit’in yan yayın organı yoktur!

Çarşamba gecesi uğradığımız saldırı; “MHP’liler”in veya “Ülkücüler”in saldırısı olmaktan çıktı... Bu saldırının; “Akit’le hiçbir ilgisi olmayan bir internet sitesi”nde yayınlanan “Atatürk fotoğrafı” ile de ilgisi yok!..

Bu saldırı; bir “tepki” veya “protesto” gösterisi olmaktan da çıktı.

Bu saldırı; doğrudan “can”larımızı ve “mal”larımızı hedef alan bir“maganda”lığa, bir “vandalizm”e dönüştü ki; amacın “Akit’i manen ve madden çökertmek” olduğu, yavaş yavaş çıkıyor ortaya!..

SALDIRI ORGANİZE!

Daha önce de yazdık;

“Akit’le hiçbir ilgisi olmayan bir internet sitesi”nde yayınlanan“fotoğraf”tan dolayı; farzedelim ki bir “yanlış anlama” sonucu geldinizAkit’in önüne ve gazete binasını “saatlerce kuşatma” altında tutup,“pankart”larla, “slogan”larla protesto ettiniz!..

Peki; “yumurtalı, taşlı, sopalı saldırı” neyin nesi?.. Atılan “mermer parçaları”ndan dolayı, “Biri ağır, iki arkadaşımız yaralandı, araçlarımız ağır hasar gördü!”

Hadi, bütün bunları sineye çekelim ve “bir grup kandırılmış gencin heyecanı” diyelim...

Ama, başlarında MHP Fatih İlçe Başkanı Ali Dinçer Çolak’ın olmasını, onun göstericileri “sevk ve idare” etmesini, daha sonra da “saldırıyı üstlenmesini” nasıl izah edeceğiz?..

Ortada “kişisel hırslar” mı var, yoksa “organize işler” mi?..

Açık söyleyelim;

“Organize İşler” olduğuna dair kuşkularımız, gittikçe ağır basıyor!..

Öyle ya;

“Yanlış adres, yanlış hedef” olsa bile, hadi “Akit’in önüne” geldiler ve seslerini duyurdular... 

Peki aynı gece “Adapazarı büromuz”a saldırıp, “camları kırmak” neyin nesi?..

Ertesi gün; Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Nurullah Arıkan başkanlığındaki bir grubun “Akit’i yakması”nı nasıl izah edeceğiz?..

Gelelim önceki gün ve geceye...

“Eski binamız”ın önüne “ses bombası” atmak neyin nesi?.. MHP Genel Merkezi’nde, bir “soru” sordu diye, muhabirimiz Mehmet Özmen’e saldırıp, onu “darp” etmek neyin nesi?..

Ve dün...

“MHP’li ve Ülkücü” olduklarını iddia eden 50-60 kişilik bir grup, dün de,“önceden haberleştikleri” gibi, yine Akit’in önünde toplandılar, “pankart”açtılar, “slogan” attılar, “bildiri” okudular ve gittiler...

İlginçtir, bu defa, okudukları “bildiri”nin altında “MHP Fatih İlçe Başkanlığı” değil, “Kara Kalpaklılar” yazıyordu!..

Hayli anlamlı!..

Çok manidar!..

Bereket ki;

“Çarşamba gecesindeki saldırı” esnasındaki tavrın aksine, Emniyet; bu defa “sıkı tedbirler” aldı, herhangi bir “taşkınlık” ve “vandalizm”e izin vermedi...

Daha önce eleştirdiğimiz Polis’i, bu defa tebrik ediyoruz... Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Çalışkan’ın koordine ettiği polisler, herhangi bir “taşlı saldırı”ya geçit vermediler... Kendilerine teşekkür ediyoruz...

ASIL HEDEF, TÜRKİYE’DİR!

Ama, dedik ya;

“Gaza gelmiş” ya da “dolmuşa binmiş” de olsalar, Akit’e yönelik saldırı gerçekleştirenlerin; “MHP Genel Merkezi’nden bağımsız” hareket eden,“illegalite” peşindeki bir grup olduğuna inanıyoruz...

Nitekim, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de, Cumartesi günü yaptığı açıklamada dedi ki;

“Bazı çevreler, MHP’yi sokağa çekmek istiyor... Böyle bir saldırı, bizim teşkilatımızın bilgisi dahilinde gelişmiş bir olay değildir!.. Olayların içine MHP’yi çekme gayreti, eskiden beri vardır... MHP ve Ülkücü gençlik sokakta olamaz.”

Tamam, “olamaz” da, bu sözler; Çarşamba gecesi “Akit’e saldıranlar”ın başında, MHP Fatih İlçe Başkanı Ali Dinçer Çolak’ın bulunduğu gerçeğini değiştirmez!..

“Konuşmak” yetmez... Sayın Bahçeli, Ali Dinçer Çolak’ı da uyarmalı ve“sokağın karanlık olduğunu” bir de ona söylemelidir!.. Bunu, Mehmet Özmen’e saldıranlara da söylemelidir...

Ve yine söylemelidir ki;

Mesele; “Akit meselesi” değildir!..

Bu saldırılar, “Akit üzerinden Türkiye’ye ayar vermeye çalışan, karanlık odak ve mahfillerin organize ettikleri saldırılar”dır!..

“Hedef” seçilen Akit olsa da;

“Asıl hedef Türkiye’dir!”

Asıl hedef;

“Türkiye’nin istiklali ve istikbalidir!”

SOKAK ÇÖZÜM DEĞİL!

Türkiye’de siyaset yapan herhangi bir partinin yapması gereken tek şey;“halkı ikna etmek, onun sevgi ve güvenini kazanıp, iktidara gelmek” değil midir?..

Bütün partiler bilir ki;

“Çözümün tek adresi Meclis’tir.”

O halde, “halkın sevgi ve güvenini kazandığın ölçüde” oy alacak ve“Meclis’te temsil” edileceksin!..

Bu; AK Parti için de geçerli, CHP ve MHP için de geçerli... BDP için de geçerli, SP, BBP veya Hüda-Par için de geçerli!..

Al oyunu, gel iktidara!..

“Halka baskı, tehdit ve korkutmalar”la, “gazetelere saldırılar”la,“sokaklarda dehşet ve vahşet sergilemek”le ya da “kurban eti dağıtan çocukları öldürmekle”, halkın ne sevgisi kazanılır, ne de güveni!..

O zaman, IŞİD’ten ne farkınız kalır?

“Akit’e saldırı”yı da aynı minvalde değerlendirmek gerekir...

Bir MHP’linin veya Ülkücü’nün, “tam 22 yıldır millî ve manevî değerlerin kavgası”nı veren “Akit’e taşlı-sopalı saldırı”da bulunması, ne MHP’ye yarar, ne Ülkücüler’e!..

Akit’e saldıran MHP’liler, “kendi topuklarına sıkmış” olurlar ve en çok daMHP’ye zarar verirler!..

Çünkü Akit’i bu saldırılarla susturamazlar!.. “Karanlık 28 Şubat Süreci”nde bile susmayan, “bombalı ve kaleşnikoflu saldırılar”a rağmen “Hak” bildiği yolda yürümeye devam eden Akit, bundan sonra da “Hak ve halk” demeye devam edecektir.

İşte bu yüzden;

“Halkın sevgi ve güvenini kazanmayı” değil de, “Akit’e saldırı”yı tercih eden “MHP’liler”in, “kara kalpak”larını başlarının önüne koyup; “nasıl bir tuzağa düşürülmek istendiklerini” çok iyi görmeleri gerekir!..

YAN YAYIN ORGANIMIZ YOK!

Daha, ilk saldırının ertesi günü söyledik... “MHP’li veya Ülkücü elbisesi”giymiş olsalar da, gösteri alanında “Bozkurt” işaretleri yapmış olsalar da, daha sonra “resmî açıklama” yapıp, “saldırıyı üstlenseler” de bunlar“MHP’li veya Ülkücü” değillerdi...

Hâlâ aynı kanaatteyiz...

Bunlar, belki de “farkına varmadan, kullanılan, kandırılmış gençler”dir!..

“Aldatılmış”lardır, 

“Yönlendirilmiş”lerdir!..

Arkalarında bir “Üst Akıl” mı vardır, “Otorite” dedikleri ülkeler mi vardır?.. 

“İstihbarat örgütleri” veya “hain odak ya da mahfiller” mi vardır, elbette bilemiyoruz...

Bildiğimiz şu ki;

“Akit hedef alınmış olsa bile, asıl hedef AK Parti Hükümeti’dir, Başbakan Ahmet Davutoğlu’dur, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve onların şahsında Türkiye’dir!”

Biz;

“Oynanan oyun”un ve “bundan sonra oynanacak oyunlar”ın farkındayız!..

Bir “Üst Akıl” tarafından bir şeylerin uzun zamandır “plânlandığını”, o plânlara göre “proje medya organları”nın yayına sokulduğunu, bunların arkalarında da “Paralel İhanet Çetesi”nin bulunduğunu çok çok iyi biliyoruz...

Taraf gazetesi “deşifre” olunca, “Karşı” gazetesinin nasıl ve kimler tarafından devreye sokulduğunu, onun foyası ortaya çıkınca da“Cumhuriyet’te nasıl operasyon yapıldığını”, bu arada hangi “proje gazete”nin yayına başlatıldığını çok iyi biliyoruz...

Bazı “proje gazeteler”in “yıllardır” ve “halen” bizi etkisizleştirmek ve“çökertmek” için nasıl “sinsi taktikler” uyguladıklarını bilmiyor değiliz!..

Onların; 

“Biz de Akit’le aynı çizgideyiz!.. Bizi, Akit’in yan yayın organı sayabilirsiniz!.. İnanç ve anlayış olarak Akit’ten farkımız yok” diyerek“milleti kandırmaya çalıştıklarını” ve dahası, “dağıtıcılarımız”ın saflığından yararlanıp, gazetelerini, “Akit’in içinde ve Akit’le birlikte dağıttıklarını” da biliyoruz...

Ama; henüz kendilerine ulaşamadığımız “bazı dağıtım elemanlarımız”başta olmak üzere, tüm “okuyucularımız” şunu çok iyi bilsinler ki;

“Akit’in bir yan yayın organı yoktur!.. Akit’in, hele hele proje gazetelerle hiçbir bağı, bağlantısı ve ilişkisi yoktur!”

Hani, bir “reklam” var ya;

“Başka şubemiz yoktur!”

Akit’in de başka şubesi, başka yayın organı yoktur!

İstedikleri kadar; “Biz de onlardanız!” mesajı versinler, istedikleri kadar“siyasi”lere ve “bürokrat”lara, “Akit’le aynı kulvardayız” desinler, bir defa daha deklâre ediyoruz ki; “Akit tektir, başka yayın organı ve şubesi yoktur!”

Akit’i veya “Akit’in yazar ve yöneticileri”ni “referans” gösterip de,“bizdenmiş” gibi propaganda yapanlara kesinlikle aldanmayın!..

UYARMADINIZ DEMEYİN!

Akit’in, “Paralel İhanet Çetesi” ile de, onların “proje gazeteleri” ile de,“karanlık mahfil ve odakların derin ve sinsî plânları” ile de bir bağı, bağlantısı, ortaklığı yoktur!..

Çünkü biz, o “proje”lerin, tam da “seçim sath-ı maili”ne girildiği günlerde nasıl bir “ihanet” sergileyeceklerini, tıpkı “Akit’e saldıranlar” gibi,“Hükümet’e karşı nasıl bir saldırı başlatacaklarını” çok çok iyi biliyoruz...Hükümet’e karşı, özellikle “Çözüm Süreci” üzerinden vurmak için“hazırlık” yaptıkları da, meçhulümüz değil!..

Onun için de;

Gerek “Hükümet mensupları”nı, gerek “milletvekilleri”ni, gerek “belediye başkanları”nı, gerek “AK Parti teşkilâtları”nı, gerek “siyasî parti”leri ve özellikle de “okuyucularımızı” bir defa daha uyarmak istiyoruz...

Uyarıyoruz ki;

“Akit’le ilgisi olmayan bir internet sitesindeki fotoğraf” yüzünden “Akit’e saldıranlar” gibi, yarın bir gün de, “Akit’le ilgisi olmayan proje gazeteler”in yayınları dolayısıyla; Akit’e yüklenmesinler!..

Oyun, büyük!..

Oyun, sinsi!..

Oyun, organize!..

Demedi demeyin!..

Selâm ve saygılarımızla...

yeniakit

Bu yazı toplam 642 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar