İsrail İletişim Bakanı Suudi Arabistan'a Gitti

İsrail İletişim Bakanı Suudi Arabistan'a Gitti

Siyonist İsrail medyası: İsrail İletişim Bakanı Suudi Arabistan'da bir konferansa katıldı

Kudüs: Resmi İsrail medyası Pazar günü, İletişim Bakanı Shlomo Karei'nin posta hizmetleri konulu bir konferansa resmi olarak katılmak üzere Suudi başkenti Riyad'a gittiğini söyledi.


Makan TV, "Bakan Karei'nin posta hizmetleri konferansına katılmak üzere bugün (Pazar) Riyad şehrine gittiğini ve Krallık'tan resmi davet alan ve burayı ziyaret eden ikinci İsrailli bakan olduğunu" bildirdi.


Resmi kanal, Bakan Karei'nin Riyad ziyaretinin, Turizm Bakanı Haim Katz'ın iki günlük Dünya Turizm Günü'ne katıldığı 26 Eylül'de yaptığı ziyaretten sonra İsrailli bir bakanın Krallığa yaptığı ikinci resmi ziyaret olarak kabul edildiğini belirtti.


Dünyanın dört bir yanından posta sektörü liderlerini, uzmanlarını ve paydaşlarını bir araya getirecek olan “Evrensel Posta Birliği Dördüncü Olağanüstü Konferansı”nın 1-5 Ekim tarihleri ​​arasında 5 gün boyunca Riyad'da devam etmesi planlanıyor.


TSİ 17.10 itibarıyla iki İsrailli bakanın ziyaretine ilişkin Suudi tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı.
Son aylarda İsrailli yetkililer, Suudi Arabistan'la ilişkilerin yakında normalleşeceğinden giderek daha fazla söz ediyor, ancak Riyad, İsrail-Filistin çatışmasına bir çözüm bulununcaya kadar bunun gerçekleşmeyeceğini birçok kez doğruladı.

Kaynak: TEVHİDHABER