İsmail Kaani: Siyonistlere İyi Bir Ders Verdik

İsmail Kaani: Siyonistlere İyi Bir Ders Verdik

Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Tuğgeneral Esmaeil Ghaani, İran'ın Irak'ın Erbil kentindeki bir İsrail üssüne düzenlenen son füze saldırısını rejime iyi bir ders veren kararlı bir eylem olarak nitelendirdi.

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

Salı günü Devrim Muhafızları Kudüs Gücü komutanlarından oluşan bir grupla yaptığı toplantıda konuşan Tuğgeneral Esmaeil Ghaani, Irak Kürdistanı'ndaki Erbil'deki bir İsrail üssündeki son füzenin rejime iyi bir ders veren kararlı bir eylem olduğuna işaret etti.

"Bir zamanlar Nil'den Fırat'a sloganlar atan cani Siyonist rejim, şimdi o kadar aşağılanmış ki, korku içinde uyuyorlar ve geceleri korkudan titriyorlar, uyanacaklarından ve işgal ettikleri toprakların bir kısmını kaybedeceklerinden endişe ediyorlar."

Saldırının Devrim Muhafızları'nın bir güç gösterisi olduğunu ve İsrail rejiminin ne kadar kırılgan olduğunu da gösterdiğini de sözlerine ekledi.

Üst düzey IRGC komutanı, Hizbullah lideri Hassan Nassrallah'ın İsrail rejiminin Demir Kubbe olarak bilinen hava savunmasının, çökmekte olan bir rejimin işareti olarak işgal altındaki toprakların derinliklerinde uçan Hizbullah insansız hava araçlarını engelleyemeyeceğini söylediği bir konuşmasını da hatırlattı.

Ukrayna meselesine de değinen Kaani, İran İslam Cumhuriyeti Lideri Ayetullah Hamaney'in ifadesiyle Ukrayna'nın aciz, zayıf ve dürüst olmayan ABD'nin kurbanı olduğunu söyledi.