İran'dan Mossad Ajanlarına Operasyon

İran'dan Mossad Ajanlarına Operasyon

İran, Siyonist varlığın en büyük terörist ajan ağını tutukladı

İran Güvenlik Bakanlığı Pazartesi günü, ülke içinde birçok sabotaj ve terör eylemi gerçekleştirmeyi planlayan Siyonist varlığın istihbarat servisi "Mossad" için çalışan en büyük terör ağının dağıtıldığını duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Tahran, Kerman, İsfahan, Kohgiluyeh, Kürdistan ve Mazandaran vilayetlerinde çok sayıda sabotaj ve terör eylemi gerçekleştirmeyi amaçlayan geniş terör şebekesi üyelerinin güvenlik güçleri tarafından tespit edilerek tutuklandığı bildirildi.

Bu ağın üyeleri, Danimarka ve Hollanda merkezli terör merkezleri aracılığıyla Siyonist oluşumun casusluk aparatıyla bağlantılıdır ve bu oluşum onları mali ve ekipmanla desteklemiştir." denildi.

Bu şebekenin mukaddes Muharrem ayında adı geçen vilayetlerde çok sayıda terör operasyonu gerçekleştirmeyi planladığını da sözlerine ekledi.

Açıklamada, çok sayıda silah ile çok sayıda tabanca ve av tüfeğine el konulmasının yanı sıra, imha gücü yüksek ve uzaktan kumandalı 43 bombanın ele geçirildiği belirtildi.

İran güvenlik güçleri, Siyonist düşman ve müttefiklerinin planları doğrultusunda İran şehirleri içinde sivilleri hedef alan saldırılar düzenlemeye çalışan silahlı terör hücreleriyle sürekli bir çatışma halinde.
Kaynak:TEVHİDHABER