Hizbullah: Lübnanlıların Direnişten Başka Seçeneği Yok

Hizbullah: Lübnanlıların Direnişten Başka Seçeneği Yok

Durmuş: Amerikan küstahlığı karşısında Lübnanlıların direniş denklemine bağlı kalmaktan başka seçeneği yok


Lübnan Hizbullahı Yürütme Konseyi Başkan Yardımcısı Şeyh Ali Damuş, "Amerikan küstahlığı karşısında Lübnanlıların direniş denklemine bağlı kalmaktan başka seçenekleri yok" dedi.

Bugün, Pazartesi, Lübnan Ulusal Haber Ajansı Şeyh Durmuş alıntı yaparak şunları söyledi: "Lübnan'ı ve haklarını koruyan şey bu denklemdir ve Lübnan'ı ekonomik ve yaşayan krizlerden çıkarmanın temellerini atan uygulanabilir seçenektir, çünkü düşman sadece kuvvet denklemleriyle anlaşılır."

Halkın acısını dindirmek için ahlaki, insani ve vatansever bir pozisyondan çalışıyoruz ve Lübnan'ın petrol zenginliğinden faydalanmasına izin veren denklemler uygulayarak ülkeyi krizden çıkarmaya çalışıyoruz. yönetim ve müttefikleri Lübnan üzerinden uyguladıkları kuşatma yoluyla krizleri derinleştirmek ve halkın acılarını artırmak için çalışıyor.

Devam eden müzakere sürecindeki direnişin Lübnan önerisi üzerindeki olumlu etkisini ne kadar kibirli, kibirli, nefret dolu ve başarısızlıklar gizlemeye çalışsa da, herkesin bildiği açık ve net gerçek şudur: Müzakere sürecini hızlandıran Hizbullah Genel Sekreteridir ve Lübnanlılar bunu iyi kullanırsa Lübnan'ın haklarını alabilir ve ülkeyi çözüm yoluna koyabilir."

Kaynak:Haber Kaynağı