Hizbullah İşgalcilere Karşı Yaptığı Operasyonların Detaylarını Açıkladı

Hizbullah İşgalcilere Karşı Yaptığı Operasyonların Detaylarını Açıkladı

Hzibullah İslami Direnişi, İşgalci çetelere yönelik operasyon özetini içeren askeri açıklama yayınladı.

Hizbullah İslami Direnişi, işgalcilere yönelik operasyon özetini içeren askeri açıklama yayınladı.

Hizbullah'ın 17-12-2023 tarihinde işgalcilere yönelik Lübnan-Filistin sınırındaki operasyonları:

* Saat 08.30'da Birkat Risha mevkiinde, içinde siyonist askerlerinin bulunduğu bir kamyon, hedef alındı. Ölü ve yaralıların olduğu Tespit edildi.

* Saat 09.00'da işgal düşman askeri, Hanita sahasının yakınında uygun silahlarla hedef alındı ve bu da doğrulanmış kayıplara yol açtı.

* Saat 09.50'de dört işgal askerinin bulunduğu Sa'sa'nın doğusundaki bir mevzilenme noktasına girerek, silahlarla bu nokta hedef alındı.

Saat 10.30'da Adadhar Ormanı'nda işgal askerlerinin oluşturduğu bir topluluk uygun silahlarla hedef alınarak doğrudan vuruldu.

* Saat 13.30'da Cel el-Alam alanı uygun silahlarla hedef alınarak doğrudan vuruldu.

* Saat 14:25'te Doviv Çiftlikleri'ne uygun silahlarla teknik ve casusluk teçhizatı yerleştirmeye çalışan İsrail düşman ordusuna ait bir vinç hedef alınarak imha edildi.

* Saat 14.55'te İsrail düşman ordusunun Menachem yerleşimine yakın yeni komuta karargahı uygun silahlarla hedef alınarak çok sayıda üye öldürüldü ve yaralandı.

* Saat 15.25'te Avivim kışlası uygun silahlarla hedef alındı ve ölü ve yaralıların olduğu doğrulandı.

* Saat 15.30'da işgal altındaki Lübnan'ın Honin köyü civarında toplanan işgal düşman araçları ve askerleri uygun silahlarla hedef alınarak doğrudan vuruldu.

Doğruhaber