Hizbullah, Hadera Operasyonunu Kutladı

Hizbullah, Hadera Operasyonunu Kutladı

Hizbullah, Hadera operasyonunu kutladı: Siyonist rejimle normalleşme toplantılarına en bilinçli yanıt olduğunu belirtti.

Hizbullah direniş harekti dün yaptığı açıklamda dün Hayfa’da gerçekleşen Hadera operasyonunu tebrik etti

Hizbullah, Hadera operasyonunun “Filistin halkının kararlılığını ve işgale karşı mevcut tüm yetenek ve araçlarla karşı koyma iradesini” teyit ettiğini ve bu operasyonun “bağımsız ve dirençli Filistin kararının süreci olduğunu” değerlendirdi.

Hizbullah bugün, Pazartesi günü yaptığı açıklamada, “operasyon, bazı Arap rejimlerinin düşman varlıkla gerçekleştirdiği rezil ve hain normalleşme toplantılarına karşı en önemli ve en etkili pratik tepkidir” dedi. Normalleşme toplantılarının hiçbir önemi yok ve etkisizdir, çünkü asıl karar Filistin halkının kararıdır”. ifadeleri kullanıldı!

“Filistin halkının bu cani düşmanla uzlaşma ve normalleşmeye yer olmadığını her gün teyit ettiğini” ve “zafere ve tam kurtuluşa kadar tırmanan bir kahramanca yüzleşme” içinde olduklarını belirtti.

Dün, Hayfa’nın güneyindeki Herbert Samuel Caddesi’nde iki kişinin düzenlediği silahlı saldırıda iki siyonist İsrailli öldü ve çoğu ağır yaralandı.