Hamas : Tek Yol Silahlı Direniş

Hamas : Tek Yol Silahlı Direniş

Hamas: İşgalci Siyonist düşmandan kurtulmanın tek yolu silahlı direniş

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER
İslami Direniş Hareketi (Hamas) lideri Mahmud Mardawi, direnişin halk tarafından korunmasının düşmana Filistin halkının direniş ve silah taşıma seçeneğine bağlı olduğu mesajını verdiğini vurguladı. işgalci Siyonist düşmandan kurtulmak için tek seçenek direniştir dedi.

Mardawi bugün Çarşamba günü El-Kassam Tugayları web sitesinde yayınlanan bir açıklamada, Filistin direnişinin şimdi Batı Şeria şehirlerindeki varlığını güçlendiren popüler bir örgüt haline geldiğini söyledi


Direnişin Batı Şeria'nın tepe ve yollarına yayılmış tecavüze uğrayan yerleşim birimlerinin inşasıyla karşı karşıya olduğuna işaret ederek, bu durumun kendisini kuzey ve güney cephelerinde dağıtan düşman ordusunu endişelendirdiğine dikkat çekti.

İsyancı genç savaşçıların 2022'nin başından bu yana yaklaşık 6.384 direniş eylemi gerçekleştirmesi nedeniyle Batı Şeria'daki Filistin direniş eylemlerinin hızının bu yıl önemli ölçüde artması dikkat çekicidir.

Direniş operasyonları son üç ayda devam etti, 57'si Mayıs'ta olmak üzere 1358 direniş eylemi ve 31 Haziran'da, 588 direniş eylemi ve Temmuz'da 44 kurşun olmak üzere 649 direniş eylemi kaydedildi.