Hamas Duyurdu: İki Büyük Mücahid Şehid Oldu

Hamas Duyurdu: İki Büyük Mücahid Şehid Oldu

İslami Direniş Hareketi (Hamas) tarafından yapılan açıklamada iki büyük mücahidin şehid olduğunu duyurdu.

Bismillahirrahmanirahim

“**Ve Allah yolunda öldürülenleri ölü sanmayın, aksine onlar diridirler ve Rableri tarafından rızıklandırılırlar**”

İslami Direniş Hareketi (Hamas), en yüksek gurur ve gurur işaretleriyle ve Allah'ın iradesini ve kaderini daha büyük bir şekilde tanıyarak, Filistin halkımıza, Arap ve İslam milletimize ve dünyanın özgür halklarına şunu duyuruyor:

Şehit Mücahid lideri Dr. Tayser İbrahim, Hareketin Yargı Başkanı

Ve şehit, lider ve vaiz Dr. Wael Al-Zard

Gazze Şeridi'nde barbar Siyonist işgalcilerin evlerini bombalaması sonucu aileleriyle birlikte şehit olan iki büyük mücahidin şehadet haberini duyururken, Allah'ın izniyle bundan sonraki süreçte de devam edeceğimizi teyit ediyoruz. Halkımızın mücadelesi ve yiğit direnişi, şehit büyük önderlerin yürüyüşü ve biyografisinden ilham alınarak hazırlanan, fedakarlık, irade ve metanetin göstergesi olan “Mescid-i Aksa Tufanı”, işgalin gücünü, kibrini ve kibrini kırana kadar. saldırganlığına, işgalcinin suçlarına güçlü ve derin bir karşılık verilecek, aslanlarımızın kararlılığı Filistin'i ve esirleri ve tutsakları özgürleştirene kadar durmayacak.

Gururlu Gazze'de cani düşmanın kanı döktüğü tüm şehit halklarımıza rahmet, faşist Siyonist düşmanın gerçekleştirdiği katliamlarda yaralananlara acil şifalar diliyoruz.

Allah büyüktür, zafer esirlerimizin, esirlerimizin, milletimizin, milletimizindir, zafer veya şehadet cihadıdır.

İslami Direniş Hareketi - Hamas"