Filistin Mahkumlar Kulübü: Açlık Grevi Tek Seçenek

Filistin Mahkumlar Kulübü: Açlık Grevi Tek Seçenek

Filistin Mahkumlar Kulübü: Açık açlık grevi kaçınılmaz bir seçenek haline geldi

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

Filistin Mahkumlar Kulübü, tutsakların karşı karşıya olduğu tehlikeli gelişmeler ışığında açık açlık grevi seçeneğinin kaçınılmaz hale geldiğini duyurdu.

Kulüp, "Cezaevi yönetiminin açıkladığı, bir takım toplu cezaların dayatılmasıyla temsil edilen tehlikeli gelişmeler ışığında" gıda maddeleri ve geniş bir yelpazede temel ihtiyaçlarından ödün verme noktasına gelen sistematik yağmalamalar ve sistematik yağmalamalar ışığında. yemek hazırlarken ve yerken kullandıkları temel araçlar ve dayatma Bazı türlere getirilen kısıtlamalarla, bu Mart ayının 25'inde yapılması planlanan açık uçlu açlık grevi seçeneği kaçınılmaz bir karar haline geldi.” dedi

Tutukluların fiilen greve katılacakların ve tüm gruplardan isimlerin listelerini hazırlamaya başladıklarını, bu listenin ardından bu komitenin kurulduğunu ve "Özgürlük Tüneli" operasyonu sonrasında karşılaştıkları cezalar , o zamandan bu yana devam eden mücadele adımlarını yönetmek için çalıştıklalrını belirtti

Tutukluların "Özgürlük Tüneli" Harekatı öncesinden bu yana durmayan açık saldırganlıkla karşı karşıya olduklarını belirtmekte fayda var.
Mahkumlar Kulübü bir kez daha "mahkumlarımızı büyük fedakarlıklarına uygun bir şekilde desteklemek için çeşitli düzeylerde çabaları yoğunlaştırma ihtiyacı" çağrısında bulundu.
Pazar günü, Filistinli Mahkumlar Kulübü , İsrail işgal hapishanelerindeki Filistinli mahkumların 25 Mart'ta açık açlık grevine başlamak için hazırlıklarına devam ettiklerini duyurdu.