" Filistin Halkı İsrail'e karşı Mücadelede Yeni bir Aşamaya Girdi"

" Filistin Halkı İsrail'e karşı Mücadelede Yeni bir Aşamaya Girdi"

Tuğgeneral Şerif: Filistin halkı İsrail'e karşı mücadelede yeni bir aşamaya girdi

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

İran İslami Medya Koordinasyon Konseyi'ndeki İntifada ve Kudüs Merkez Komitesi başkanı Tuğgeneral Ramazan Şerif, Filistin halkının İsrail'e karşı mücadelede yeni bir aşamaya girdiğini doğruladı.

Dünya Kudüs Günü törenlerinin düzenlenmesi için gerçekleştirilen koordinasyon toplantısında Tuğgeneral Şerif, Filistin halkının işgal varlığına karşı mücadelesi ve ayaklanmasının mübarek ayda her zaman özel bir ilgi ve coşkuya sahne olduğunu belirterek, bu mücadelenin coşkuyla katlanarak artacağını kaydetti. özellikle Uluslararası Kudüs Günü arifesinde; İsrail işgali giderek daha fazla çöküşün eşiğine getirdi. dedi

Ramazan Şerif Son zamanlarda Siyonist varlığın paniğini artıran şeyin, Filistin halkının artan faaliyetleri, özellikle Batı Şeria'daki eğitimli gençlerin işgal güçleriyle karşı karşıya gelmesi nedeniyle güvenlik kalkanının çökmesi olduğunu da sözlerine ekledi.

Şerif, siber uzay aktivistlerini bu Uluslararası Kudüs Günü'nün eşiğinde çabalarını yoğunlaştırmaya, Filistin şehitlerini anmaya ve saha faaliyetlerini ve Filistin halkının mücadelesini her zamankinden daha fazla ele almaya çağırdı.