Fas Hükümetinden halka rağmen Siyonist İsrail'e destek

Fas Hükümetinden halka rağmen Siyonist İsrail'e destek

İsrail'in NewMed Energy grubu grubu Yürütme Kurulu Başkanı Yoshi Abo, Fas'la çok yüksek çapta bir anlaşma imzaladıklarını dile getirdi.

Fas takımının dünya kupasında geçiş başarıları kutlamak için meydanlara çıkanlar Filistin davasına ve halkın desteklerini dile getirseler ve Filistin bayraklarını taşısalar da, Fas hükümeti işgalci siyonist rejimle ve onun şirketleriyle sürekli yeni anlaşmalar anlaşması işgali bitirmeye en büyük desteği vermeye devam ediyor.

Siyonistlere ait haber kaynakları bir İsrail şirketi, Fas'ın sahra bölgesinde doğal gaz arama ve çıkarma çalışmaları yapma konusunda bu ülkeyle anlaşmaya vardığına dair haberler yayınladı.

Siyonistlere ait "124" isimli haberlerin ana hatlarını haberde NewMed Energy isimli İsrail şirketi, Fas'ın Ulaşım Enerji ve Gelişim Bakanlığı ve Adarco Energy şirketiyle sahra izlenimleri, Atlas okyanusundaki Boujdour şehri çevresinde kalan mıntıkasında doğal gaz arama ve çıkarma çalışmaları yapma konusunda bir işbirliği anlaşması imzaladığı bilgi verildi.

İsrail'in NewMed Energy grubu grubu Yürütme Kurulu Başkanı Yoshi Abo, Fas'la çok yüksek çapta bir anlaşma imzaladıklarını dile getirdi. (Filistin Enformasyon Merkezi)