Direniş Grubu Aslanlar Yuvası  Yeni Bir Mesaj Yayınladı

Direniş Grubu Aslanlar Yuvası Yeni Bir Mesaj Yayınladı

Aslanlar Yuvası Grubu, kurucuları olan komutan Muhammed El-Azizi ile silah arkadaşları Abbud Subh ve Muhammed Harazallah’ın birinci şehadet yıldönümlerinde üç mesaj yayınladı.

İlk mesajını Nablus vilayeti sakinlerine ve Filistin halkına hitaben yayımlayan Aslanlar Yuvası Grubu, “Hangi gruba bağlı olursak olalım, direniş etrafında birleşelim” dedi.

Filistin davasının bugüne kadar benzeri görülmemiş komplolarla karşı karşıya olduğuna işaret eden Aslanlar Yuvası Grubu, tüm dünyanın Filistin halkının kendi topraklarında özgürce yaşama hakkı olduğu gerçeğini görmezden geldiğini söyledi.

Aslanlar Yuvası Grubu, Ukrayna için gözyaşı döken ve Ukraynalıların topraklarını savunma hakları olduğundan bahsedenlerin, Filistinlilerin canlarını ve topraklarını savunmalarına karşı çıkarak ortaya koydukları çifte standardı eleştirdi.

İkinci mesajını işgal rejimine yönelten grup, direnişçilerin güneş ışınları gibi sızacaklarını, işgalcilerin onları durduramayacaklarını, kendilerine ne zaman ve nerede darbe vuracaklarını bilemeyeceklerini ifade etti.

İşgal güçlerine dört aydır saldırılar düzenlediklerini bildiren Aslanlar Yuvası Grubu, Batı Şeria’da direnişin sürekli gelişmekte olduğunu belirtti.

Aslanlar Yuvası Grubu, üçüncü ve son mesajında da üyelerine ve direnişçilere seslenerek, çok şeyin konuşulduğu ve bildirilerin yayınlandığı bir zamanda susup silahların konuşmasını sağlama çağrısında bulundu.(Ajanslar)