Bu Rezillik Son Bulsun Çağrısı

Bu Rezillik Son Bulsun Çağrısı

Mavi Marmara katliamının 10. yıldönümünde hükümete anlamlı bir çağrıda bulunuldu. Vatandaşlar, işgalci siyonist İsrail rejimi ile yapılan Mavi Marmara anlaşmasının iptalini istiyor.

Zalim İsrail güçlerinin Filistin'e yardım götürmek isteyenlere yönelik gerçekleştirdiği katliamın üzerinden 10 yıl geçti. İşgalci siyonist İsrail güçlerinin Mavi Marmara'ya saatlerce süren saldırısında silahsız insanlara kurşunlar sıkılmış ve tam anlamıyla bir katliam yaşanmıştı. Uluslararası karasularında gerçekleştirilen vahşi katliamda 10 Müslüman kardeşimiz şehit edilmişti.

İşgalci siyonist İsrail rejiminin Mavi Marmara'ya yönelik saldırısının ardından siyonist katillere yönelik davalar açılmıştı. Mazlumlar için bir umuda dönüşen Mavi Marmara davası Türkiye ile işgalci siyonist İsrail rejimi arasında gerçekleştirilen anlaşmanın sonucunda düşürülmüştü. Mavi Marmara davasının düşürülmesi İsrail rejiminin Mavi Marmara'ya yönelik saldırısı kadar vicdanları yaralamıştı.

Mavi Marmara katliamının 10. yıldönümünde hükümete anlamlı bir çağrıda bulunuldu. Sosyal medyada Mavi Marmara'ya ilişkin yapılan paylaşımlarda hükümete Mavi Marmara anlaşmasının iptali yönünde çağrı yapıldı. 'Mavi Marmara Anlaşması İptal Edilsin' başlıklı hashtag ile yapılan paylaşımlardan bazıları şu şekilde: