Abdurrahman Dilipak: Papa Türkiye’ye gelmek zorunda

Abdurrahman Dilipak: Papa Türkiye’ye gelmek zorunda

A Haber’de Nihan Günay’ın sunduğu Medya Dünyası programına konuk olan Gazeteci- Yazar Abdurrahman Dilipak, ‘paralel yapı’nın dünya ülkelerindeki örgütlenmesini değerlendirdi.

40 ülkede mensupları bulunan ve aktif olan bu örgütün müttefikleri, 'paralel yapı' mücadelesinde Türkiye'ye gelip destek vermek zorundalar diyen Dilipak, ' Eğer siz burada kararlı bir şekilde masaya oturur, bir risk alarak yol haritanızı ortaya koyarsanız herkes ayağını sizin risk haritanıza göre şekillendirmek zorunda' dedi.



PAPA TÜRKİYE'YE GELMEK ZORUNDA

Türkiye üzerinden 22 ülkenin sınırı,rejimi ve iktidar yapılarını değiştirmeye yönelik bir operasyon da var. Bu sadece Türkiye'deki iç politik, ekonomik dengeleri etkilemiyor. Türkiye üzerinden birinci etapta 140 ülkeye yayılmış bir örgütten söz ediyorsunuz. 22 ülkenin sınır,rejim ve iktidar yapılarını değiştirmeye, Türkiye'yi modelleyecek bir uluslararası operasyonun, Türkiye 'Truva atı' olacaktı. Bu işin içinde Mısır'da var, Yemen'de var, Irak'ta, Suriye'de var. Bu tartışmanın sonucunda ortaya çıkacak gerçekler dünyadaki siyasi dengelerin altüst olmasına da sebep olabilir. Onun için Amerika masaya oturmak zorunda. Merkel'de, Cameron'da oturmak zorunda, Papa'da Türkiye'yi ziyaret etmek zorunda. Eğer siz burada kararlı bir şekilde masaya oturur, bir risk alarak yol haritanızı ortaya koyarsanız herkes ayağını sizin risk haritanıza göre şekillendirmek zorunda.