"Zaferlerimizi Herkes Görecek"

"Zaferlerimizi Herkes Görecek"

Komutan Yasir e bağlı mücahitler Nojay-yurt bölgesinde ormanlık alanda işgalci güçlerin askerleri ile çatıştı.

2008 yılı bahar ve yaz ayları direnişçiler için çok önemli bir yıl olacağını herkes söylüyordu. Bu güne kadar yapılan operasyonlarda son yıllara göre belirgin bir artış olması ve direnişin lider ve komutanlarınca yapılan açıklamalar, yaz aylarında Allah ın izni ile direnişin daha da artacağına işaret etmektedir.

Mücahitlerin operasyon görüntülerini aktarmasına engel olabilmek için işgal güçleri ve geniş çaptaki işbirlikçilerine rağmen mücahitler bu sorunuda Allah ın izni ile aşacak ve Tüm dünya işgalcilerin ve kuklalarının yıkılışına şahid olacaktır.

Komutan Yasir gurubu Nojay-yurt bölgesinde, Rus işgalci güçlerine bağlı Omon birliğinin Uvazık marka jip ine otomatik silahlar ile saldırı düzenlediler.

Gerçekleştirilen saldırı sırasında 3 omon ölürken 1 omon unda yaralandığı ifade edilmiştir.çatışmaya giren mücahit gurubun güvenli bölgeye kayıp vermeden çekildiği ifade edilmiştir.

Komutan Yasir yapmış olduğu açıklamalarda şöyle söylemektedir.Tüm dünya şunu bilsin ki Çeçenistan daki kardeşleriniz Allah ın yardımıyla tüm unutulmuşluğa, tüm terkedilmişliğe rağmen işgalci ve yandaşlarına karşı büyük zaferler elde etmektedir. 10 yıla yakın bir süredir herşeye rağmen yılmadık, yıkılmadık şehidler kazandık ve dünyanın en güçlü diye söylenilen işgalci Rus askerlerine kabuslar yaşattık ve yaşatmaya devam ediyoruz. Yıllardır Rus askerinin burdan çıkmaması onların nasıl bir direnişle karşılaştığına ve maalesef işgalin sürdüğüne delildir. Bizler yorulmadık ve yılmadık şüphesizki Allah ın yardımı bizimle ve biz bu yıl içerisinde çok güzel zaferler elde ediyoruz ve büyük bir zafere olan inancımız tamdır. Bizimle beraber olan tüm müslümanlara selam olsun. Allah katında değeri büyük olan üç aylara girmekteyiz. sizlerden hayır ve dualarınızla kardeşlerinizin yanında olmanızı istiyoruz. ve İnşallah bu yaz günlerinde Allah ın bizlere hediye edeceği zaferleri herkes duyacak ve görecek.. ALLAH U EKBER!

alkavkaz