Vedeno'da İşgalciler Ateş İçinde

Vedeno'da İşgalciler Ateş İçinde

Askeri emir birinci yardımcısı Komutan Muhanned (Enes) in Doğu cephesi mücahitleri ile bir araya gelmesi ile Doğu cephesinde büyük bir askeri hareketlilik görülmektedir.

Doğu cephesi Komutanı Aslambek e bağlı Vedeno bölge emiri Komutan Selim beraberinde ki mücahitlerle işgalcilere karşı Allah ın yardımı ile büyük darbeler vurarak onları adeta ateş çemberinin içine aldılar.

Komutan Selim, işgalci askeri konvoyunu Vedeno yolunda pusuya düşürdü. Kısa süren başarılı operasyonda işgalci askerlerin ciddi kayıplar verdiği belirtildi. Bölgeden kayıp vermeden uzaklaşan mücahit gurubu ormanlık alanda Rus işgalci birliğine bağlı arama tarama gurubu ile karşılaştılar. Yaşanan sıcak temas sonrasında da çok sayıda işgalci askeri cezalandırılırken mücahit gurubun, öldürülen işgal askerlerinin silah ve mühimmatlarını ganimet olarak aldıkları ifade edilmiştir.

Yapılan operasyon ve çatışmalarda 15 ila 20 kadar işgalci askerin öldürüldüğü ve yaralanan çok sayıda askerin olduğu ifade edilmektedir.

Askeri emir yardımcısı Komutan Muhanned, Doğu cephesi komutanı Aslambek ve Vedeno bölge emiri Komutan Selim yaptıkları açıklamalarla operasyonların gün geçtikçe daha da artacağını ve zaferi yakınlaştıracak askeri başarıları elde etmek için büyük hazırlık ve programlarının olduğunu ifade etmektedirler. Komutanlar yaptıkları açıklamalarda, Allahın yardımı ve siz Müslümanların dua ve gayretleri ile zafer dolu günler inşallah bizleri beklemektedir denilmektedir.

Bizlerde Rabbimiz den işgale karşı direnen bu yiğitleri korumasını, onlara güç vermesini ve Onlara zaferi yaklaştırmasını dileriz.

alkavkaz