Üst Üste Operasyonlar

Üst Üste Operasyonlar

Askeri emir birinci yardımcısı Komutan Muhanned ( Ebu Enes) doğu cephesi mücahit ve komutanları görüşmelerinden sonra Kuzey cephe komutanı Komutan Davud ile de görüşmelerde bulundu.

Özellikle son günlerde eksik ve ihtiyaçlarını gideren Kuzey cephesi komutan ve mücahitleri başarılı operasyonları ile dikkatleri üzerlerine çekiyorlar.

Naurski bölgesinde gerçekleşen operasyondan sonra Kuzey cephe bölgesi Komutan Davud dan 2 yeni operasyon haberi geldi.

İlk olarak Vingıradniya- çervlyonnaya köyleri arasında Rus ve münafık kafilesine saldırı düzenlendi. Saldırıda 2 uvazık jip imha edildi ve 4 askerin öldüğü ifade edildi.

Yine Komutan Davud a bağlı mücahitlerce Petropalovsk köyünde Rus özel birliğine ait Fsb çalışanlarını taşıyan araca (Niva jip ) saldırı yapıldı. Saldırıda Niva Jip İmha olurken 3 İstihbarat çalışanı öldürüldü.

Mücahitler olay yerinden Vinteröz silahı ve Fsb çalışanların kullandığı tabancaları ganimet olarak alarak kayıp vermeden uzaklaştılar.

Hatırlanacağı üzere Komutan Davud beraberindeki mücahitler özellikle şehir bölgelerinde ve işgalcilerin üst seviye çalışanlarına ve komutanlarına karşı özel operasyonlar düzenlemektedir.

Allah işgale direnen tüm komutan ve mücahitleri korusun ve onlara güç versin. ÂMİN

alkavkaz