Tekfirci Terörün Psikopat Vahşetliği

Tekfirci Terörün Psikopat Vahşetliği

IŞİD terör örgütünün, Suriye ve Irak'ta uyguladığı vahşet görüntülerine bir yenisi daha eklendi.

Tevhid Haber / Haber Merkezi

Sosyal medya hesaplarında yayınlanan vahşet görüntülerinde IŞİD Taliban üyesi olduğu iddia edilen ve örgüte savaşmak için katılıp ancak daha sonra ayrılma girişiminde bulunan 10 Afganlıyı psikopatça infaz ediyor.

Yayınlanan görüntülerde 10 Afganlıyı toprağın altına gömdükleri patlayıcıların üzerine oturtarak havaya uçuran katiller sürüsünün vahşi uygulaumaları kelimelerle telaffuz bile edilemiyor.

Suriye ve Irak'ı kan deryasına çeviren terör örgütüne karşı mücadelenin artırılması gerektiği bir kez daha sabitleşirken ABD ve işgalcilerin Ortadoğu'ya nasıl bir kumpas kurdukları da açıkça gözüküyor.

IŞİD'in ne ilk ve ne de son vahşeti olmasına rağmen ülkemizde de dahil olmak üzere bir çok bölgede hala kalemşörler, dernekler, STK'lar, medya ve tetikçilerin destek verdiği teröre karşı Ortadoğu halkının yardımlara ihtiyacı var. www.tevhidhaber.com

Türkiye'de de Şanlıurfa'da yaşanan patlamanın ardından örgüte yönelik operasyonlar düzenlenmiş ve bazı örgüt üyeleri tutuklanmıştı.

İnfaz Görüntülerinin bir kısmı;

Gömülü resim için kalıcı bağlantıLed to their deaths: The ISIS militants lead their prisoners to where the bombs are buried, dragging their victims by their loose blindfolds.

Imhunane: Jihadi bomb experts carefully wire up the devices in preparation for the sickening punishment

Horrific: The militants appear to be youthful in comparison to several of their elderly prisoners

Kaynak: Tevhidhaber.com / Özel