Suud  Siyonist Şirketlere Yatırım Yapmış

Suud Siyonist Şirketlere Yatırım Yapmış

Kushner'in Siyonist şirketlere Suudi yatırımını açıklaması

ABD'nin eski başkanı Donald Trump'ın damadı, Suudi Arabistan'ın Siyonist şirketlere yaptığı yatırımı bir konuşmada ortaya koydu.

ISNA'ya göre, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı ve kıdemli danışmanlarından Jared Kushner, Sky News ile yaptığı röportajda Suudi yetkililerin Riyad'ın mülkünü İsrail şirketlerine yatırmasına izin verdiğini açıkladı.

Kushner, özel şirketine yaklaşık 2 milyar dolar yatırım yaparak destek verdikten sonra Suudi Devlet Yatırım Fonu'nun bu parayı İsrail şirketlerine yatırmasına engel olmadığını söyledi.

Açıklığa kavuşturdu: Onlar (Suudiler) yatırım yapmaya karar verdiler ve Ortadoğu'daki faaliyetlerimizi geliştirmek için İsrail şirketlerine yatırım yapmamıza izin verdikleri için gerçekten mutluyum.

Siyonist rejim ile Araplar arasındaki ilişkileri normalleştirmeye yönelik anlaşmalara da değinen Kushner, "Ben hükümetteyken yatırımın onları bir araya getirmek için itici bir güç olabileceğini biliyorduk. dedi

Kushner İsrailliler ile Araplar arasındaki ekonomik ilişkiler ne kadar artarsa, bölgede "barışın" sürekliliğini de o kadar artıracağına inanıyorum. dedi