"Suud  Geri Dönüşü Olmayan Bir Yok Oluşa Doğru... "

"Suud Geri Dönüşü Olmayan Bir Yok Oluşa Doğru... "

Şeyh Bilal Şaban'dan Suud'a: Geri dönüşü olmayan bir yok oluşa doğru...

Lübnan İslami Tevhid Hareketi lideri Şeyh Bilal Said Şaban, geçtiğimiz günlerde Riyad’da imzalanan anlaşmaların, insanlık tarihi boyunca ve modern çağda işlenmiş, hem maddi hem manevi açıdan en büyük hırsızlık örneği olduğunu ifade etti.

Bu aşamadan sonra Amerika’nın geçtiğimiz yüz yıl olduğu gibi gelecek yüzyılda da ümmetin servetini yağmalamasına izin verildiğini ifade eden Şeyh Şaban, bu kez fiziki boyutun ötesinde fikri bir istilanın da yaşanacağını dile getirdi. Şeyh Şaban, Amerika’nın ümmetin içerisine ektiği düşmanlıklar ve utanmaksızın İsrail oluşumuna verdiği destek sayesinde gerçek yüzünü ortaya çıkardığını da belirtti.

Amerika’nın gerçek yüzünün Trump sayesinde alenen açığa çıktığından söz eden Şeyh Şaban, daha göreve gelir gelmez 25 ülke halkının Amerika’ya girişini yasaklayarak ırkçılıkta nasıl bir boyuta ulaştığını ortaya koyduğunu belirtti. Şeyh Bilal Şaban “Peki, buna rağmen nasıl oluyor da girişine bile müsaade edilmemesi gereken Amerikan başkanı böyle dostane bir şekilde karşılanabiliyor?” şeklinde konuştu.

Bölgedeki direnişin ve bu anlamda ortaya konulan tavrın herhangi bir taraftan yardım almaksızın sağlam duruş ortaya koyabilecek güce sahip olduğunu belirten Şeyh Şaban, Filistin ve Lübnan’daki direnişin başarı yolunda ilerlediğini, İsrail’in ise yok olmak üzere olduğunu vurguladı. Şeyh Bilal Şaban “tekerleğini Amerika’nın tekerleğine bağlayanın” geri dönüşü olmayan bir yok oluşa doğru ilerlemesinin kaçınılmaz olduğunu, komplocuların komplosu ne olursa olsun bunun Kur’anî bir vaat olduğunu, “Onlar tuzak da kursalar Allah’ın tuzak kuranların en hayırlısı olduğunu” belirtti.