Siyonist İsrail'den  Gazze İtirafı

Siyonist İsrail'den Gazze İtirafı

İsrail' Füzeleri kontrol altına alamayacağını itiraf etti

Gazze direnişi bir füze denemesi daha yaparken, Siyonist rejimin üst düzey bir yetkilisi, rejimin Gazze'yi kontrol altına alma ve bu füzelere acil bir çözüm bulma konusundaki acizliğini kabul etti.

Bölge dışı Al-Quds al-Arabi gazetesinin haberine göre Isna'nın haberine göre, Gazze Şeridi'ndeki direniş güçleri Perşembe günü Gazze Denizi'ne çok sayıda yeni füze fırlatarak bir deneme daha yaptı.

Gazze direnişi bu sabah yaptığı testte, sesi Gazze Şehri'nden duyulan Gazze Denizine doğru üslerinden dört roket attı.

Geçtiğimiz haftalarda Gazze direnişi, işgal rejimi tarafından da gözlemlenen çok sayıda füze testi gerçekleştirdi. drone sınırlarına yaklaşıyor".

Arabulucuların müdahalesiyle barışın sağlanmasına rağmen Filistin direnişi, özellikle Siyonist rejimin Gazze Şeridi'ndeki tatbikatlarını son dönemde tekrarlaması nedeniyle, her türlü olağanüstü duruma hazırlanmak için bu deneme ve tatbikatları yapıyor.

Ancak İbranice yayınlanan "Israel Hum" gazetesi, Siyonist rejim ordusunun güney bölgesi komutanı General Elighazer Tudyanou'nun Gazze Şeridi'ndeki nüfus artışı nedeniyle ordunun bu bölgeyi kontrol edemediğini söylediğini aktardı. .

General Tudjano itiraf etti: Nüfusu iki milyona ulaşan Gazze Şeridi'ni kontrol altına almak mümkün değil dedi

Siyonist rejim ordusunun bu yetkilisi, Gazze'yi kontrol altına almanın mümkün olmadığını ve yıllardır süren kuşatmanın İsrail'in güvenliğini olumsuz etkilediğini vurguladı.

Siyonist rejim ordusunun güney bölgesi komutanı ayrıca, "Ordu güçlerinin asıl amacı, sivillerin koşullarını dikkate alarak Hamas'ı askeri yeteneklerinden mahrum etmektir" dedi.

Bu İsrail askeri, direniş füzesi testleri hakkında şunları söyledi: Ordu komutanlığı şu anda bu füzeler için bir çözüm bulmaya çalışıyor, ancak bu iş, tıpkı tüneller meselesi gibi, zamana ihtiyaç duyuyor dedi

Geçen Mayıs ayında Gazze'ye karşı başlattığımız savaşın sona ermesi, aslında bizimle onlar arasındaki askeri yetenekler rekabetinin başlangıcıydı."

KAYNAK: TEVHİDHABER