Siyonist Bakan :   Nasrallah'ın Tehditleri Bizi Anlaşmaya Zorladı

Siyonist Bakan : Nasrallah'ın Tehditleri Bizi Anlaşmaya Zorladı

Siyonist rejimin İçişleri Bakanı: Nasrallah'ın tehditleri deniz sınırlarının çizilmesi konusunda bir anlaşmaya zorladı dedi

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

Siyonist rejimin İçişleri Bakanı, Lübnan Hizbullah Genel Sekreteri'nin tehditlerinin Lübnan ile deniz sınırlarının çizilmesi konusunda bir anlaşmaya zorladığını belirtti

, Maa haber ajansına göre, Siyonist rejimin İçişleri Bakanı Ilit Shakid, rejimin televizyon kanalına verdiği bir röportajda, Hizbullah Genel Sekreteri Seyid Hasan Nasrallah'ın tehditlerinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Seyyed Hassan'ın tehditlerinin Lübnan ile Siyonist rejim arasında deniz sınırının çizilmesi davasına ilişkin anlaşmanın sonuçlandırılmasında etkili olduğunu söyledi.

Çarşamba günü, Siyonist rejimin güvenlik kabinesi, Lübnan ile deniz sınırlarının çizilmesine ilişkin anlaşma için önerilen nihai planı oybirliğiyle kabul etti.

Lübnan da anlaşmanın nihai taslağından memnun olduğunu ve bu taslağın Lübnan'ın tüm taleplerini karşıladığını ve yakında tarihi bir anlaşmaya varabileceğini duyurdu.