Şeyh Said Afişine Çirkin Saldırı

Şeyh Said Afişine Çirkin Saldırı

İstanbul'da Şehid Şeyh Said ve katledilen mazlumrı anmanın duyurusu için cami duvarına asılan posteri yırtılarak kaçırıldı.


Şehid Şeyh Said'in 87. şehadet yıldönümü dolayısıyla İstanbul'da düzenlenecek olan kitlesel basın açıklamasının duyurusu için Fevzi Paşa Cad. üzerindeki cami duvarına asılan Şehid Şeyh Said'in pankartı, Perşembe gece yarısından sonra, yerinden kesilerek kaçırıldı.

Şehid Şeyh Said'in posterinin bağlandığı ipleri aceleyle kesip koparanlar, üzerine bıçak bağlanmış sopayı bırakarak kaçtılar.

Şehid Şeyh Said Anma Platformundaki kardeşlerimizin bölgede yaptığı araştırma sonucu, şehidimizin posteri Karagümrük civarında parçalanmış bir halde bulundu. Şehidimizin posterine ayrıca pislik attıkları da görüldü.

Şehid Şeyh Said'in posterinin asılmasına tahammül edemeyen birtakım karanlık güçlerin bu çirkince ve kalleşçe eylemini şiddetle telin ederken, aziz şehidimizin şahsiyet ve hürmetine karşı yapılan bu saldırının şehidimizin mücadelesine ve aziz hatırasına bağlılığımızı daha da artıracağını belirtiyoruz.

Şimdiye kadar aziz şehidimizin kabrine yapılan zalimce saygısızlığın onun posterlerine karşı da yapılmış olması, şenidlerimizin mazlumiyetinin nasıl devam ettiğini gösterdiği gibi, karanlık zulüm, nifak ve ihanet odaklarının çirkin yüzlerini de ifşa eden bir hadisedir.

Bu vesileyle, aziz şehidimizin kutlu mirasına ve hatıratına olan bağlılığımızı daha da yüksek bir sesle ve daha güçlü bir şekilde göstermek için bütün bacı ve kardeşlerimizi Cumartesi Fatih camiinde ikindi namazından sonra düzenlenecek olan yürüyüş ve anma programına katılmaya davet ediyoruz...

30 Haziran Cumartesi, Fatih camiinde ikindi namazında buluşuyoruz.

EY MÜSLÜMAN! ONURUNU ÇİĞNETME, ŞEHİDLERİNE, ŞEREF ve NAMUSUNA SAHİP ÇIK..!




.

.

.

.



.


velfecr