Said Buryatskiy yaşıyor (VİDEO)

Said Buryatskiy yaşıyor (VİDEO)

17 Ağustos 2009 günü nazaran da gerçekleşen bombalı saldırı ile ilgili İnguşetya direniş cephesinden ve Said Buryatskiy den açıklamalar geldi.

Said Buryatskiy yaptığı konuşmada düzenlenen operasyon hakkında bilgi verirken niçin bu operasyonu yaptıklarını anlattıklarını ve operasyonu düzenleyenlerin kimliklerini belirtmek ve kendilerini göstermek istemediklerini ifade etti.

 

Bu konuşmayı kendisinin yapmasının arkasından yanlış anlaşılma olduğu ve kendisinin bu operasyonu gerçekleştiren olarak haber edildiğini belirtti. bu eksiklik ve yanlışlık için özür dilediğini ve mücadeleye devam ettiklerini ve bu yolda şehadet gelene kadar yürüyeceklerini ifade etmişlerdir.

 

Said Buryatskiy konuşmasına işgalci ve yandaşlarına yakın bir zamanda çok büyük sürprizlerinin olduğunu belirtip yakında daha büyük bir hediye vereceklerini ifade etti.

 

Hamd âlemlerin Rabbi olan Allah'a aittir. Allah'ın salât ve selamı elçilerin önderi olan Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v),'e, O'nun ailesine, ashabına ve Kıyamet Günü'ne kadar O'nun yolunu takip edeceklere olsun. Diyerek başlarım:

  Allah'ın rahmet ve bereketi üzerinize olsun

  Elhamdülillah yaklaşık 80 civarında kâfir ve mürtedin öldürüldüğü, gerçek manada ölenlerin sayısının henüz yayınlanmadığı, operasyon mahallinde çok sayıda kayıpların bulunmasından dolayı ölenlerin sayılarıyla ilgili bilgi yayınlanmadığı Nazran da gerçekleştirilen bir operasyonun hazırlığını videoya kaydettik. İnternette kısa bir sure önce yayınlanan bu video hakkında ortaya çıkan durumu açıklamak için bu hitabı yapmaya karar verdik.

  Bu yüzden kardeşlerimizin benim Şehit olduğumu farz ettikleri bilgi, doğru değildir. Çünkü iyi kardeşlerimizden biri Allah rızası için bu operasyonda hayatını feda etmeye karar verdi ve O'nun en yüce sözünü bu topraklarda yükseltmek için bu operasyonu gerçekleştirdi. Ne var ki Allah'ın dilerse, Allah'tan bu dünya hayatından benzer bir yolla ayrılmamızı bize nasip etmesini niyaz ederiz.

  Ancak burada, biz bu videoyu gönderdiğimizde, bir problem meydana geldi, kardeşlerimizden biri biz videoyu gönderirken görünüşe göre benim Şehit olduğumu farz etti. Bu videoda, benim bu operasyonda yer aldığım ve görünüşe göre bununla ilgili yazılan ve eklenen yorumlar doğru değildir, olay bundan ibarettir. Bu yüzden Hunafa internet sitesinde bu yanlış bilgiyle birlikte video yayınlandı ve biz halen bu hatayı kimin yaptığını araştırmaktayız.

  Ancak bu olabilir, hayatta olduğumu söylemek isterim, Elhamdülillah, her durumda, hayat vadem henüz sona ermedi ve kâfir ve mürtedler her ne yaparlarsa yapsınlar Yüce Allah ölümümü tayin etmedi, vadem dolmadan da hiç bir şekilde ölmeyeceğim.

  Bu nedenle bir yanlışlık yapılarak size sunulan bu bilgiden dolayı bizi affetmenizi istiyoruz. Ancak bizim açımızdan, Allah'ın rızasıyla, yanlış giden bir şey yoktur. Biz sadece GAZelle minibüsünün içinde çekilmiş benim görüntülerimi ekleyerek bu videoyu derledik. Böyle yaptık çünkü problemleri önlemek için Şehit olan kardeşimizi filmimize almamaya karar verdik. Ancak bu videoyu ve Allah yolunda savaşmak gerekliliğini ve Şahadet operasyonlarının gerekliliğini hatırlatmak için ve Dava'mız için bunu yaptık

  Ondan sonra görünüşe göre birileri operasyonu gerçekleştirenin (oraya gidenin) ben olduğumu farz etti. Ancak böyle bir sonuca neden olabilecek hiç bir şey demedim, bu yüzden bu hata meydana geldi. Allah dilerse, bütün kardeşlerimize hayatta olduğumu hatırlatmak isterim, her durumda, Allah dilerse bu Cihad devam eder, bu yolda Şehit olmak için her şeyi yapacağız.

  Hayatta kalmayı başaran ŞPK (şehir polis karakolu) üyelerine tebriklerimizi gönderiyorum, bu domuz yavruları için henüz bir bomba getirmeyi başaramadık, BPK (bölge polis karakolu) bunu engellemeyi başarabildi, ancak biz, eğer Allah dilerse, bir dahaki sefer için onlara bir hediye hazırlamaya çalışacağız, endişe etmeyin, eğer Allah izin verirse.

  Ve Allah'tan beni ve sizi bağışlamasını diliyorum. Son duamız Hamd âlemlerin Rabbi olan Allah'a aittir.

alkavkaz