Raid Salah Yarın Taksim'de

Raid Salah Yarın Taksim'de

Raid Salah, 17 Eylül Pazartesi akşamı 19:00'da Taksim'de basın açıklaması yapacak...

Kudüs Muhafızı Şeyh Raid Salah, 17 Eylül Pazartesi akşamı 19:00'da Taksim'de basın açıklaması yapacak.

1948 Toprakları İslami Hareket Lideri ve Kudüs Muhafızı Şeyh Raid Salah Kudüs ve civarında amacı dışında kullanılan ibadethanelerle ilgili Taksim de basın açıklaması yapacak.

17 Eylül Pazartesi akşamı Saat 19:00'da gerçekleştirilecek basın açıklaması ile ilgili Mirasımız Derneği'nin basına gönderdiği bilgi metni:

Başta Kudüs olmak üzere İşgalci İsrail'in gayr-i meşru yönetimi altındaki İslam Topraklarında 1948 yılından beri baskı, zulüm ve tahakkümün her türlüsü yaşanıyor. İnsana dair yaşanılan yok etme, uzaklaştırma ve yıldırma çabalarının bir benzeri tarihimize yapılıyor.

Kudüs ve çevresindeki yerleşim birimlerinde İşgalci İsrail tarafından 1958 yılından beri 1200 e yakın Cami, mescid, medrese ve Müslümanların kullanımı için yapılmış eserler amacı dışında kullanılıyor. Konser salonu, bar, karakol ve Siyonist derneklerin yönetim merkezi olarak kullanılan bu eserlere gerek İslam dünyası ve gerekse Türk kamuoyu yeterince ilgi ve tepki göstermiyor.

Bugün Kudüs ve civarında yüzlerce cami ve İslam eseri aynı akıbeti yaşamak üzere.

Türk kamuoyunun "Bi'r es-Seba" Camiin de İsrail'in düzenlemek istediği İçki Festivali ile gündeme gelen "amacı dışında kullanılan ibadethaneler" biz sahip çıkmazsak sayıları artarak çoğalacak.

Türk Kamuoyu ve İslam Âleminin dikkatlerini bir kere daha Kudüs e ve yok edilmek istenilen İslam Emanetlerine çevirmek amacı ile Kudüs Muhafızı ve 1948 Toprakları İslami Hareket Lideri şeyh Raid Salah, 17 Eylül Pazartesi akşamı Taksim Meydanı'nda basınımızı bilgilendirecektir.

Muhammed Demirci
Mirasımız Derneği Başkanı

TARİH: 17 Eylül Pazartesi
SAAT: 19:00
YER: TAKSİM MEYDANI