Peygamber'e Sadakat, Kafirlere Kükreyiş-FOTO

Peygamber'e Sadakat, Kafirlere Kükreyiş-FOTO

İstanbul Taksim Meydanı'nda biraraya geren Türkiyeli Müslümanlar ABD ve Siyonist İsrail'i telin ederek Peygamber'e sadakaat gösterisi düzenledi.

Eylemin katılımcılarının düşük olması için yapılan tüm çalışmalara rağmen çok sayıda Müslümanın iştirak ettiği gösteride, Ellerinde "Peygambere can feda, kahrolsun Amerika", "Kur'an'a uzanan eller kırılsın", "Emperyalist Amerika İslam topraklarından defol", "Amerika-İngiltere-İsrail şeytan üçgeni", "Kahrolsun Batı emperyalizmi" yazılı dövizler taşıyan göstericiler "Canlar Sana Feda Ya Rasulüllah", "ABD Elçisi Türkiye'den Defol","ABD ÜSLERİ KAPATILSIN", "Muhammed'in Ordusu ABD'nin Korkusu", "Ümmetiz, Kardeşiz, Peygamber'e Siperiz", "Salat Selam Ya Rasulallah..." şeklinde sloganlar atıldı.

Göstericiler, "Kutsala hakaret, işgale bahane, kahrolsun Amerika" yazılı pankart açtı

Taksim Meydanı'nda başlayan gösteri, Galatasaray Lisesine kadar yürüyüş yapılarak devam etti.

Galatasaray Lisesi önünde bir basın açıklaması yapılmasının ardından program sona erdi.

Açıklamada, "Yeryüzünün zalimleri, bozgunculuk yapmak ve fitne çıkarmak için yeni bir tuzakla, kirli bir oyunla tekrar sahnede. Aziz İslam'a, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'e yapılan bu çirkin saldırının karşılıksız kalmayacağını, er geç bunu yapanların hak ettikleri kahredici sonuçlarla karşılaşacağını belirtmek istiyoruz..." denildi.

basın açıklamasını okuyan Nurettin Şirin şu noktalara dikkat çekti: '' 11 Eylül gerekçe gösterilerek İslam dünyasına yönelik başlatılan işgal ve baskılar sona ermemişken, yeni işgal ve baskılara zemin oluşturacak yeni bir tahrikle karşı karşıyayız. Yapımcı ve yönetmeni işgalci İsrail asıllı, ABD vatandaşı olan Sam Bacile; 'Müslümanların Masumiyeti' adlı filmi provakatif siyasi bir tutum için yaptığını saklamamış ve açıkça bunu beyan etmiştir.''

İnsani ve İslami çağrıya kulak vererek onurlu bir şekilde eyleme katılan Müslümanlar, Peygamber (s.a.v)'in onuru bizim onurumuzdur diyerek Peygamberin zatını ve sıfatını yaşadılar.

tevhidhaber

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


FOTO: Kudüshaber