Siyonist Komplolara Karşı Uyanık Olunmalı

Siyonist Komplolara Karşı Uyanık Olunmalı

Batıda Müslümanların mukaddes değerlerin bilinçli ve programlı bir şekilde yapılan hakaretlerle eş zamanlı olarak...

Batıda Müslümanların mukaddes değerlerin bilinçli ve programlı bir şekilde yapılan hakaretlerle eş zamanlı olarak, Siyonistlerin Gazze’ya karşı giriştikleri vahşi katliam, tamamen programlı bir çalışmanın olduğunu gösteriyor.

İslam Mezhepleri Dayanışma Merkezi Başkanı “Hamit Bin Ahmet er-Rufai” İran Kuran Haber Ajansı İkna’nın uluslar arası ilişkiler bölümü muhabiriyle yaptığı telefon görüşmesinde, Siyonistlerin uluslar arası kurumlarda ve bazı batı devletlerinde büyük etkileri olduğunu, buralardaki aşırı uçları tahrik ederek Müslümanların mukaddesatına hakaret ettirdiklerini söyledi.

Siyonistlerin bu şekilde Müslümanları siyasi ve mezhebi çatışmalara sürüklemek istediklerini, öbür taraftan da Filistin’deki katliamlarının üzerini örtmeye çalıştıklarını belirten Hamit bin Ahmet “Filistin’deki bu katliamların asıl hamileri Amerika ve bazı batılı devletlerdir. Bu ırkçı davranış, uluslar arası anlaşmalara, insan haklarına ve insani değerlere aykırıdır” diye konuştu.

Siyonistlerin bütün Ortadoğu’da sorunlar ve çatışmalar yaratmak suretiyle emniyetsiz bir ortam oluşturmaya çalıştıklarını belirten Hamit bin Ahmet “Siyonistler Müslümanlar arasında tefrika çıkarmak, mezhep kavgalarını körüklemek, Arap ve diğer Müslümanları birbirlerinden uzaklaştırmak ve Müslümanların Kudüs’ün özgürlüğüne verdikleri önemi yok etmek istiyor. Bu rejimin bin bir çeşit komplolarına karşı Müslümanlar uyanık olmalıdır” dedi.