Milat, Harekete Geçirdi

Milat, Harekete Geçirdi

Aranan deliller fazlasıyla ortaya çıktı. Darbecilerin yargılanması talebiyle biz Mazlumder olarak suç duyurumuzu yapıyoruz....

Tevhidhaber / Haber Merkezi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 28 Şubat hakkında başlattığı soruşturma devam ederken Batı Çalışma Grubunun yasadışı faaliyetlerini deşifre edecek onlarca belge Milat Gazetesi tarafından deşifre edildi. Şimdi söz cesur savcılarda" Aranan deliller fazlasıyla ortaya çıktı. Darbecilerin yargılanması talebiyle biz Mazlumder olarak suç duyurumuzu yapıyoruz. Suç duyurumuz hakkında kapsamlı bilgiyi size az sonra hukukçu arkadaşımız verecek"
Biz artık yeter diyoruz. 28 Şubat'ın Şeflerinin yargılanmasını, bataklıkların kurutulmasını istiyoruz. Gelinen noktada darbecilerin yargılanmasına dönük olarak elbette yabana atılmayacak çapta icraatların ortaya konduğu bir gerçek. Çetelerle mücadele sürüyor. Balyoz, Kafes, Ergenekon ve JİTEM davaları devam ediyor. 12 Eylül süreci ile hesaplaşmaya yönelik atılan adım ve 28 Şubat hakkında da başlatılan soruşturma... Ama biz daha kararlı adımlar istiyoruz.
28 Şubat sürecinin tamamıyla sona ermesi için darbecilerle hesaplaşılsın Tankların caddelere, namluların halka doğrultulmasına zemin sağlayan Batı Çalışma Grubunun mimarları yargı önüne çıkarılsın. 28 Şubat darbesinden kaynaklı olarak devam eden sorunlarla da yüzleşilsin.

MAZLUMDER GAZİANTEP ŞUBE BAŞKANI ABDURRAHİM ÇELİK

ANKARA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'NA

Gönderilmek Üzere

GAZİANTEP CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'NA

MÜŞTEKİ : Abdurrahim ÇELİK (Mazlumder Gaziantep Şube Başkanı)
TC: 35347440684- İncilipınar mah. Kıbrıs c. Ersoy iş merkezi 22/12 Gaziantep
ŞÜPHELİLER : İsmail Hakkı KARADAYI, Çevik BİR ve Dönemin Kuvvet Komutanları
SUÇ : TCK 135,136 ve 312. maddelerine aykırılık
AÇIKLAMALAR :
1–01.12.2011 tarihinde başlayıp 05.12.2011 tarihine kadar Milat gazetesinde devam eden yazı dizisinde; 28 Şubat sürecinde hukuka aykırı bir şekilde insanların fişlendiği ve hangi insanın nerelere gittiği, giyim kuşamı, üst düzey yöneticilerden vali, kaymakam, belediye başkanlarının siyasi görüş ve tutumları takip altına alınmış. Türk Silahlı Kuvvetleri sivil inanların fişlenmeleri ile yetinmeyip kendi personelini dahi '' Personel Durum Takip Çizelgesi''ile takip altına almış.
2- Milat Gazetesinde çıkan yazı dizisinin 03.12.2011 tarihli yazıda ''Batı çalışma Grubu Raporlama Sistemi'' konu başlıklı 29 Nisan 1997 tarihli Genel Kurmay belgesi çalışmaların esaslarını belirliyor ve Çevik Bir imzası ile Kuvvet Komutanlıkları ve Jandarma Genel Komutanlığınca çalışmaların yürütüleceği belirtilen emirde ''Türkiye'nin irticai taktik resminin ortaya çıkarılması maksadıyla'' harekete geçiliyor ve adeta idareden bir ajan olması isteniyor.
3- Günümüzde devletler vatandaşlarının rahat etmesi için çabalarken ve birbirleri ile bu konuda yarışırken, bizim devletimizin Aziz Komutanları! Kendi vatandaşlarını fişlemekte ve bir korku imparatorluğu yaratmaya çalışmışlardır. Ceza Muhakemesi Kanununa göre; birilerinin teknik ve fiziki takibe alınabilmesi için bir mahkeme kararı gerekmekte iken, bizim paşalarımız kerameti kendinden menkul bir hareket ile hareket ederek hukuka aykırı bir şekilde vatandaşları fişlemişlerdir.
NETİCE-İ TALEP : Yukarıda kısaca arz ve izah ettiğimiz nedenlerle ve resen göz önüne alınacak sebeplerle hukuka aykırı bir şekilde kişisel verileri kayıt altına alan şüphelilerin TCK 135, 136 ve 312. Maddelerince suç işledikleri için şüpheliler hakkında gerekli tahkikatın yapılarak cezalandırılması arz ve talep olunur.05.12.2011
EK: 01.12.2011-05.12.2011 Tarihli Milat Gazetesi yazı dizisi
Mazlumder G.Antep Şubesi Yönetim Kurulu Adına
Abdurrahim ÇELİK