Mavi Marmara'yı Unutmadığımızı Göstereceğiz..!

Mavi Marmara'yı Unutmadığımızı Göstereceğiz..!

Siyonist rejim güçlerinin 31 Mayıs 2010’da gerçekleştirdiği katliam üzerine, İsrail İstanbul konsolosluğu önünde düzenlenen protesto gösterilerinde, 9 kardeşimiz gözaltına alınmış ve bu kardeşlerimiz hakkında dava açılmıştı.

Siyonist rejim güçlerinin 31 Mayıs 2010'da gerçekleştirdiği katliam üzerine, İsrail İstanbul konsolosluğu önünde düzenlenen protesto gösterilerinde, 9 kardeşimiz gözaltına alınmış ve bu kardeşlerimiz hakkında dava açılmıştı.

Mavi Marmara direnişi ve şehidlerine sadakatin en güzel örnekliğini gösteren bu kardeşlerimizin ise yargılanması sürüyor.

Kardeşlerimizin duruşması, İstanbul Çağlayan adliyesinde 30 Mart Cuma günü sabah saat 09:00'da başlayacak.

30 Mart, aynı zamanda Filistin Toprak Günü. Siyonist rejimin işgali altındaki mukaddes ve mübarek Filistin topraklarının, hususen Kudüs ve Mescid-i Aksa'nın özgürlüğü için "Küresel Kudüs Yürüyüşü" adı altında dünyanın dört bir yanından yüz binlerce Filistin gönüllüsünün Filistin'e doğru akın ettiği bir gün.

Bu yürüyüşe Türkiye'den kardeşlerimiz ve Mavi Marmara gazilerimiz de katıldılar.

Mavi Marmara'da şehid olan kardeşlerimiz de Filistin'in özgürlüğü için yola çıkmışlardı. Onlar bu destansı direnişleriyle, İslam ümmetinin iftiharı ve yüz akı oldular.

Bizler Türkiyeli Müslümanlar olarak, hem 30 Mart Küresel Kudüs Yürüyüşü, hem de, Mavi Marmara'da gerçekleştirilen barbarca katliamı protesto etme amacıyla siyonist rejim konsolosluğuna girmeye çalıştıkları suçlamasıyla yargılanan yiğit kardeşlerimizle dayanışma içinde olduğumuzu göstermek için Cuma günü sabah Çağlayan'daki İstanbul adliyesi önünde buluşuyoruz"

Mavi Marmara'yı unutmadığımızı ve unutmayacağımızı göstermek, şehidlerimizin kutlu hatıratını yaşatmak ve "Kudüs'e özgürlük" şiarını en yüksek sesle bir kez daha haykırmak için, bütün Filistin gönüllüsü bacı ve kardeşlerimizi adliye önünde düzenleyeceğimiz ve Mavi Marmara gazilerinin de katılacağı kitlesel basın açıklamasına katılmaya davet ediyoruz"

Tarih: 30 Mart 2012 Cuma

Saat: 09:00

Yer: İstanbul Adliyesi önü, Çağlayan

KUDÜS KÜLTÜR MERKEZİ

 

velfecr