Mehmet GÖKTAŞ

Mehmet GÖKTAŞ

Kudüs'ü satanlara Mekke ve Medine'yi teslim etmek

Suud kralı ve veliahdı, Birleşik Arap Emirlikleri'nin veliahdı ve Mısır Firavunu ve bölgedeki firavuncuklar Kudüs'ü satmışlardır, Mescid-i Aksa'yı satmışlardır vesselam. Bunun başka hiç bir izah tarzı yoktur. Amerika'nın himayesinde Siyonist terör devletine satmışlardır. Kudüs'ün özgürlüğü için uğraşan başta HAMAS ve İhvan olmak üzere herkesi de terörist ilan etmişlerdir. İstanbul bildirisine imza atan daha nicelerini de bu terör listesine ekleyeceklerdir.

Ve elhamdülillah onların bu ihanet satışından sonra İİT İstanbul buluşmasıyla bir anlamda bu satış iptal edilmiş, geçersiz sayılmıştır.

Satışları iptal edilen ve bundan dolayı İstanbul'a da gelemeyen bu rezil ve hainlerden siz şimdi yeni ihanet hamlelerini bekleyin.

Neler beklenmez ki bunlardan. Öncelikle bilinmeli ki bunu kabullenemeyecekler, Amerika'nın ve Siyonizm'in safını asla terk etmeyeceklerdir. İslam ümmeti adına tarihin bu en önemli ittifakını ifsad etmek, çözüp dağıtmak için ne kadar iblislik varsa deneyeceklerdir.

Bütün bunlar olup biterken bizim Rabbimizden en büyük dileğimiz Arap sokağının uyanması, bu ihaneti görmesidir. Aslında bal gibi görmüştür fakat sesini çıkaramamaktadır.

Temenni ediyoruz ki gerek bölgede başlayan üçüncü intifada gerek İslam aleminin dört bir yanında yapılan etkinlikler Arap sokağına da güç ve kuvvet verir inşaallah. Mısır Müslümanları Kudüs için evlerinden yavaş yavaş çıkmaya başlamışlardır.

Gelelim asıl büyük tehlikeye. Kudüs'ü ve Mescid-i Aksa'yı satan hainler Haremeyn'nin yani Mescid-i Haram ve Mescid-i Nebevi'nin yönetimini ellerinde bulundurmaktadır. İhanetlerini kesinlikle Ümmetin bu can damarına yansıtacaklardır. Birinci kıblemizi satan bu hainlere ikinci ve ebedi kıblemiz konusunda asla güvenilmemelidir. Yapamayacakları ihanet yoktur. Müslüman olabilmek, Hacı olabilmek için yeni standartlar koyacaklardır.

Amerika'yı ve terör devletini rahatsız edecek görüş ve düşüncede olanlar hacca alınmayacaklar, Mescid-i Aksa'da olduğu gibi yaş sınırlaması getirilerek, belki gençler alınmayacak vs. 

Amerika ve israil himayesinde Suud'un hain kralı kendileri gibi düşünen küçük bir azınlığın halifesi ilan edilecek. Zaten şu anda böyle bir düşünceye sahip değiller mi? Bunu resmileştirip ilan edecekler o kadar.

Birinci kıblemizden sonra asıl kıblemizin tehdit altında olduğunu bilmemiz gerekir. Mescid-i Aksa'yı satan veya kaybettirenler şu anda Mekke Medine'ye hükmetmektedirler. Müslümanlar bu tehdit durumunu ortadan kaldırmalıdırlar.

İhanetlerinden dönmedikleri takdirde İslam İşbirliği Teşkilatı yeniden bir araya gelerek bu hainlere karşı her konuda somut yaptırımlar uygulamalıdır. En azından tecrit edilmelidirler.

doğruhaber

Bu yazı toplam 950 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar