Kudüs'teki Hristiyan Cemaati: Yahudi Yerleşimcilerin Saldırılarına Karşılık Vereceğiz

Kudüs'teki Hristiyan Cemaati: Yahudi Yerleşimcilerin Saldırılarına Karşılık Vereceğiz

Kudüs kentindeki Hıristiyan cemaatinin liderleri Siyonist yerleşimcilerin saldırılarına karşılık vereceklerini açıkladı.

Kudüs kentindeki Hıristiyan cemaatinin liderleri, Siyonist yerleşimcilerin kendilerine yönelik saldırılarına son vermemeleri halinde tepki gösterecekleri uyarısında bulundu.

Siyonist rejimin medyası, yerleşimcilerin Kudüs'teki Hıristiyanlara saldırmasının ardından onlarca büyükelçiliğin açıklama talep ettiğini duyurdu.

Kudüs'teki Hristiyan cemaatinin liderleri, Siyonist yerleşimcilerin kendilerine yönelik saldırganlığının devam etmesi halinde bu saldırganlığa tepki gösterecekleri, bu saldırıların durdurulmaması halinde ise "gençlerin" karşılık vereceği uyarısında bulundu.

Siyonist rejimin "Kan" kanalı, işgal altındaki Kudüs kentinde Hıristiyanlara yönelik saldırıların ardından onlarca yabancı büyükelçiliğin Siyonist rejimin Dışişleri Bakanlığı'ndan bu konuda açıklama yapmasını istediğini bildirdi.

Kudüs kentindeki Ermeni cemaati, işgal rejiminin belediyesi ve polisinden Siyonist yerleşimcilerin ibadet edenlere yönelik saldırganlığının önlenmesini istedi ancak işgal rejiminin yetkilileri bu talebi reddetti.

Geçtiğimiz Ağustos ayında, Dünya Kiliseler Konseyi, binlerce ibadetçinin Epifani Bayramını kutlamak için Tabor Dağı'na gitmesini engelleyen Siyonist rejimi eleştiren bir bildiri yayınladı.

Dünya çapında binlerce kilisenin yer aldığı bu uluslararası örgütün güçlü açıklamasında, Hıristiyanların bu bayramı kutlamak için kiliseye girmelerinin engellenmesinin "dini özgürlük ve ibadet özgürlüğünün ihlali" olduğu açıklandı.

KAYNAK: TEVHİDHABER