Kudüs Tugayları'nın askeri sözcüsünden ZOR sorular !

Kudüs Tugayları'nın askeri sözcüsünden ZOR sorular !

Ebu Hamza, "Gazze Şeridi'ne destek vermekte isteksiz olanlar" olarak tanımladığı kişilere şöyle seslendi: "Sizin de Yemen'deki, Lübnan'daki, Irak'taki özgür insanlar gibi silahlarınızı kaldırmanın zamanı gelmedi mi?...

İslami Cihat hareketinin Filistin'deki askeri kanadı Kudüs Tugayları'nın askeri sözcüsü Ebu Hamza, Cumartesi günü Filistin adına Gazze Şeridi'ndeki direniş kahramanlarının önderlik ettiği savaşta geride kalmamaya çağrıda bulundu. İslam milleti, özellikle orduları, uçakları ve topları olan bir millettir.

Ebu Hamza, "Gazze Şeridi'ne destek vermekte isteksiz olanlar" olarak tanımladığı kişilere şöyle seslendi: "Sizin de Yemen'deki, Lübnan'daki, Irak'taki özgür insanlar gibi silahlarınızı kaldırmanın zamanı gelmedi mi? Zamanı gelmedi mi? Amerika'ya, Büyük Şeytan'a kölelik ve aşağılanma giysisini çıkarmanız ve onurluların örneğini izlemeniz için.

Ebu Hamza, "İsrail düşmanı açık savaş istiyordu, biz de Allah'ın seferberlik ve hazırlık emirleri doğrultusunda açık savaşa gittik" diyerek, "Mescid-i Aksa Tufanı" mücadelesinin "birlik" temelinde devam edeceğini ilan etti. Gazze, Batı Şeria, Lübnan, Irak, Yemen ve Suriye'deki arenalarda.

Kudüs Tugayları sözcüsü, Gazze Şeridi'ndeki, aziz bir yaşam uğruna katlandıkları acıya ve zulme göğüs geren cesur Filistin halkının kararlılığını selamlayarak, "Direniş, Filistin halkıyla Filistin halkının koşullarını paylaşıyor" dedi. Bu savaşın sahnelerini ve mücahitlerin tehlike sokaklarında ve meydanlarda korunmasını daha sonra ortaya çıkaracağız.”

Kuşatma altındaki Filistin halkına hitaben şunları ekledi: "Sizler haysiyetin, gururun ve baş tacının sembolüsünüz ve acınızı ve yaralarınızı ne kadar paylaşırsak paylaşalım size haklarınızı vermeyeceğiz."

Direniş Gazze'de ertesi günün meselesini belirliyor

"Kudüs Tugayları"nın askeri sözcüsü, Gazze Şeridi'ndeki direnişin ne kadar uzarsa uzasın savaşı sürdürebilecek kapasitede olduğunu vurgulayarak, "Bu savaşın sonucu yalnızca düşmanın baskı altına alınması, hazırlık niteliğinde olacaktır" dedi. yenilgisi tüm Filistin'den geldi."

Direnişin Batı Şeria'daki Filistin toprakları ile Gazze Şeridi'ndeki tüm savaş eksenleri ile komuta kontrol üssünde halen var olan ve etkilenmeyen tüm askeri oluşumlarla yüzleşmeye ve savunmaya devam ettiğini belirtti.

Ebu Hamza, birkaç gün önce "Kudüs Tugayları" savaşçılarının Zeytun mahallesindeki İsrail kuvvetlerinin tüm mensuplarını öldürdüğünü ve parçaladığını belirterek şunları ekledi: "Birkaç araç ve tankı imha ettik, insansız hava araçlarını düşürdük ve bir bombayı patlattık. Gazze'deki Zeytun mahallesinin güneyinde F-16 füzesi."

"Gazze Şeridi'nde ertesi günün meselesinin yalnızca mücahitler ve onur ve haysiyet mücadelesi verenler tarafından belirlenebileceğini vurguladı. Filistin direnişi, başlangıcından bu yana yeteneklerle bağlantılı değildir. Yeter ki, İşgal devam ediyor, direniş devam ediyor."

"Kudüs Tugayları"nın askeri sözcüsü, düşman ve sürünün lideri Netanyahu'ya mesaj göndererek, "Gazze'de ertesi günün meselesini yalnızca Filistin direnişi belirler."

Silahlarla Filistin'e doğru yola çıktılar

Araplara ve Müslümanlara farz namaz ve oruçla Allah'a yöneldiğiniz gibi, silahlarla ve farz cihadla da Filistin'e yönelmesi gerektiğini söyleyen Ebu Hamza, şöyle devam etti: "Ramazan ayı oruç ve seferberlik ayıdır. Milletimizi sessizliğini bozmaya ve Allah'a yakınlaşmaya çağırıyor, Ramazan ayını İsrail varlığı için eylem ve endişe ayı haline getirelim."

Ebu Hamza, "Batı Şeria, Kudüs ve iç kesimlerdeki Filistin halkını işgalin askeri kontrol noktalarına saldırmaya ve yerleşimcilere giden yolu kesmeye" çağırarak, Ramazan'ın ilk gününün Gazze'ye destek için uluslararası bir gün olması çağrısında bulundu. Her alanda ciddi seferberlik.

Sözlerine şöyle devam etti: "Milletin tek vücut olarak imkansızı başaracağından ve Ramazan ayını utançtan arındıracak, İsrail'in düşman varlığının ve küresel kibrin varlığını tehdit edecek tarihi günler haline getireceğinden eminiz.