Mehmet GÖKTAŞ

Mehmet GÖKTAŞ

KORKMAYIN, FETÖ’nün Halk Ayağı Yoktur!

Öyle olunca halkın katılımıyla gerçekleşecek bir darbe yapma imkanı da yoktur, korkmayın!

Yani “sokağa dökülün” diyen FETÖ mahkumu aptal şöyle bir dönsün baksın arkasına, kaç kişi var?

Evet, FETÖ’nün çok şeyi vardır, her ayağı ve birçok yerde ayağı vardır. Askeri ayağı vardır, yargı ayağı vardır, emniyet ayağı vardır, eğitim ayağı vardır, medya ayağı vardır, ticari ayağı vardır, vardır da vardır.

Dışarı ayaklarını saymakla bitiremeyiz, başta Amerika olmak üzere Avrupa ve dünyanın en güçlü devletleri FETÖ’yle beraberdir.

Fakat FETÖ’nün halk ayağı yoktur ve halk ayağı olmayan hiç bir güç özellikle halka karşı bir devrim veya darbe yapamaz.

“Ne demek, FETÖ’nün halk ayağı yoķ mu ki, bunca mürid, bunca şakirt, bunca abla, bunca ağabeyler, bunca aboneler, okuyucular ve izleyiciler FETÖ’nün halk ayağı değil mi?” diye belki itiraz edeceksiniz ama biz ısrarla bunların halk ayağının olmadığını iddia ediyoruz.

Ümit Özdağ’la birlikte başlayan İYİ Parti’deki iç karışıklık vesilesiyle FETÖ’nün siyasi ayağı var mıdır, yok mudur, kimlerdir tartışmasının yeniden alevlendiği şu güne kadar FETÖ’nün halk Ayağı konusu bu anlamda hiç ele alınmadı.

FETÖ’den tutuklu Enver Altaylı, kayın biraderi İYİ Parti İstanbul İl başkanı Buğra Kavuncu’ya “Sokağa dökülün!” sözü üzerine bunları bir daha hatırlatalım;

FETÖ’nün sokağa inecek, meydanlara dökülecek, caddelerde yürüyüş yapacak bir halkı yoktur beyefendi!

Çünkü FETÖ öyle bir nesil yetiştirmedi. Bu ülkede Müslümanlar kan ağlarken FETÖ zalimlere karşı bir defacık olsun yüzünü ekşitmedi.

Ne başörtüsü zulmünde, ne imam-hatip ve Kur’an kursları kapatıldığında ve ne de Müslümanlara operasyon üstüne operasyonlar çekilirken bir defacık olsun yanlarında olmadı, onlarla birlikte yürümedi, meydanlara inmedi, kendi insanlarını da indirmedi. Yani FETÖ’nün insanları yürümek nedir bilmez. Beyefendi şimdi tutmuş sokağa inmekten bahsediyor.

Sıradan insanını hep bu şekilde yetiştiren FETÖ, daha üst düzeyini de bukalemun, ajan, röntgenci, sürüngen ve özellikle yılan olarak yetiştirmiştir.

Şimdi de onların ayağa kalkmasını istiyor.

Unutmayın, yılanlar ayağa kalkamazlar!

Velhasıl, FETÖ’nün halk ayağı yoktur. Buna mukabil her hangi bir FETÖ kalkışmasına karşı dikilecek bir halk vardır.

Bu yazı toplam 914 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar