Kafkasya'dan Ümmete Sesleniş (VİDEO)

Kafkasya'dan Ümmete Sesleniş (VİDEO)

Komutan Muhanned den dünya Müslümanlarına, Kafkasya daki mücadele ile ilgili oldukça önemli açıklamalar var.

Konuşmanın Türkçe metni şöyledir.

 

Rahman ve Rahim Allah ın adı ile

Esselamu aleykum ve rahmetullahi ve berekatuh

 

Kafkasya olayları ile ilgilenen tüm Müslüman kardeşlere sesleniyorum.

Kafkasya da bulunan mücahitlerin sayıları günden güne artmaktadır. Onun için dert etmeyin üzülmeyin, vallahi her gün buradaki mücahitlerin akideleri, duruşları düşmana karşı sertlikleri günden güne artmaktadır.

 

Kur an da Allah u tealanın buyurduğu gibi, Allah onların imanını arttıracak ve kâfirleri silip süpürecektir. Ve burada bakıyoruz ki önceden teheccüd namazı kılmayan mücahitler, teheccüd namazı kılmaya başladılar. Dünyayı sevenler, dünyayı arkasına attılar.

 

Allah a hamd olsun ki düşmanlarımıza musibetler altlarından üstlerinden her taraflarından ulaşmaktadır. Münafıklar artık birbirlerini öldürmeye başlamışlardır. Onlardan büyük komutanlardan birisini(sulim yamadayev) kendileri katlediyor. Ve şu andan birbirlerine karşı kan savaşına başlıyorlar.

 

Ve biz burada şunu da görmekteyiz. Allah ın yeryüzüne gönderdiği belalar ( domuz gribi gibi) ki bunlar daha önceden hiç yoktu. Şuan da dünyaya yayılmaktadır. ( Allah biz Müslümanları bu belalardan korusun.)

 

Allah a hamd olsun onların kendi aralarındaki fitneler, mücahitlerin ve Müslümanların imanlarını ve akidesini güçlendiriyor. Onlar acizleşirken bizler güçleniyoruz.

 

Allah a yemin ederim ki, ben size gerçekleri hiçbir nefsi menfaat gözetmeden söylüyorum. Allah ın izni ile yakında Kafkasya da zafer olacaktır. Bunu da yeminle söylüyorum ki, sizlerin maneviyatınızı yükseltmek için değil ve yahut ta sizin karşınızda iyi durumda olduğumuzu göstermek için değil veya cihadın devam ettiğini ilan etmek içinde değil.. Tamamen gerçekleri söylüyorum.

 

Vallahi bu konuşmamdan şahsi hiçbir menfaat beklemiyorum. Eğer savaşı kazanırsak bu Allah tandır. Eğer savaşı kaybedersek buda bizim günahlarımızdandır. Yalnız bunların hepsi Allah ın kaderinde vardır.

 

Bizler burada şunu görmekteyiz. Gençlerin cihada karşı sevgileri artmaktadır. Eskiden de vardı, fakat bu kadar değildi. Şimdi nereye giderseniz gidin gençlerin telefonlarında kameralarında mücahitlerin görüntüleri vardır. Bunların hepsi bize katılmaktadır ve yardım etmektedir. Misal vereyim; bizim Rusya topraklarında adamımız yok iken biz düşmanın topraklarında 2–3 operasyon yaptık. Nice şehirlerde bizim hiç adamımız yok iken şu anda guruplarımız oluşmuştur.

 

Allah a hamd olsun Rusya da daha önce hiçbir şey yapamıyorduk. Ama şu anda yapabiliyoruz ve hatta Rusya nın başkenti etrafında adamlarımız oluşmaktadır. Kısacası bunların hepsi şuna işaret etmektedir; mücahitler güçlenmektedir. Kâfirlerin gücü ise azalmaktadır. Münafıklar birbirlerini öldürmektedirler.

 

Kadirov gurubunun bazı kişiler ile görüşme çabaları vardır. Muhatap oldukları kişilerde artık saçmalamaya başlamışlardır. Vallahi bu insanların toplum içinde hiçbir değeri yoktur. ve şunu söylemek istiyorum. kadirov gurubunun bu çabaları mücahitlerin çalışmalarını hiçbir şekilde etkilemeyecektir.

 

 Bunlara örnek olarak ta mücahitlerin içinde zayıf imanlı olanlar bizden onlara gitmişlerdir. Eski savunma bakanı Muhammed Hambiev onların safına katıldı. Allah a hamd olsun. Allah içimizden zayıf olanları ayıklamaktadır. Eğer ki zayıf olan her kim varsa onlarda zamanla kalplerindeki hastalıktan dolayı gideceklerdir. Allah u teala bütün bunların hepsini insanların gözleri önünde temizleyecektir. Herkes bu insanları görecektir.

 

Diğer bir konuda mücahitlerin çalışmalarıdır. Mücahitlerimiz her zaman hakkı söylemekte geri durmuyor ve bu uğurda canlarını vermeye devam etmektedirler. Mücahitlerimiz için endişelenmeye gerektirecek bir şey yoktur.

 

Onlar, Rusların boğazlarına takılmış kemik gibi duruyorlar. Vallahi yemin ediyorum ki, mücahitlerin düşmana karşı durumları çok iyidir. Hatta bazı mıntıkalarda insanları sıkıştırarak gidin mücahitlere söyleyin onlara ev vereceğiz, para veririz.. Diye bize haber gönderip yalvarmaktadırlar. Ne yapacaklarını bilemiyorlar her çareyi arıyorlar"

 

Allah a hamd olsun. Mücahitler bu tuzağa düşmeden cihada devam etmektedirler. Yemin olsun ki düşmanın bu oyunlarına biz gelmiyoruz. Biz mücahitler arasında hiçbir ayrıcalık ihtilaf yoktur. Eğer ki dışarıda bir takım şeyler duyuyorsanız inanmayınız. Eğer öyle bir şey olsaydı. Biz bunu size söylerdik. Çünkü bizler Allah katında sorumluyuz. Bahsedilen şeylerden bizler tamamen uzağız.

 

Başka konuya geçersek, evet mücahitlerin çok büyük komutanları şehit olmuşlardır. (Şehit olan lider ve komutanların bazılarının isimlerini belirtiyor.) Yalnız biz bunların hepsini Allah ın izni ile tedarik ediyoruz. Biz bu konuyu çok büyük bir sorun yapmadık. Bununla alakalı baş sağlığı bile kabul etmedik. Düşman bizi sarsmaya çalışıyor. Fakat hamd olsun verdiğimiz bu şehitler bizim gücümüzü azaltmadı. Mücahitlerin kalpleri korkmadı. Ayakları sabit bir şekilde ayakta sabit durmaktayız.

 

Ve biz mücahitlerin hepsi Allah yolunda canlarını feda etmeye hazırdırlar. Allah a hamd olsun gücümüz, kuvvetimiz yerindedir. Biz istediğimiz yere istediğimiz zaman girebilmekteyiz. İstediğimiz her yeri vurabiliriz. Hatta başkent Grozni ye girebilir ve orayı belirli süre kontrolümüzde tutabiliriz. Yalnız bizim istediğimiz bu değildir. Çünkü biz bu büyük şehirlere girince Ruslar orayı muhasaraya alarak üşüşeceklerdir. Uçaklar ve tanklarla buraları vuracaklardır. Birçok sivil halk ölmesine sebep olacaklardır. Ama bizim isteğimiz bu topluluğu halkı korumaktır. Yeri ve zamanı geldiğinde inşallah kardeşlerinizin oralara nasıl hükmettiğini göreceksiniz.

 

Allah a hamd olsun biz dağlara ve ovalara sahip olmaktayız. Siz biliyorsunuz ki bu din bir gecede zafere ulaşacak diye bir kaide yoktur. Çünkü sizlerde biliyorsunuz, Resulullah 12 sene davet 10 senede cihat etti. Sonrasında da sahabeler aynı şekilde bu yola devam ettiler. Ondan sonra bütün kapılar onlara açıldı. Zorlandıkları dönemde onlar; Resullullah a gelip dua et Allah bizi zafere ulaştırsın diyorlardı. Resulullah onlara siz çok acele eden bir kavimsiniz dedi. Resulullah ın yüzünde kızgınlık alameti belirdi.

 

Allah ın izni ve koruması ile buradaki cihadımız devam etmektedir. Endişelenmeyin, şüphelenmeyin, şeytanların sözlerine uymayın. Bizim sizden tek isteğimiz; buradaki cihadımızı dert edinmeniz ve cihad eden kardeşlerinize dua etmenizdir.

 

Allah ın izni ile göreceksiniz, belki bizler şehit olur veya yaşayanlar arsında kalırız. Ama inşallah bu düşman topluluğunun sonunun geldiğini yaşayanlarımız görecektir. Bunun hiçbir başka çıkar yolu yoktur. Allah ın izni ile Müslümanların galip geleceğini sizler göreceksiniz. Çünkü buradaki kardeşleriniz sadece Allah ın şeriatının gelmesini istemektedir. Allah ın kanunlarının ve Resulullah ın sünnetinin tatbik edilmesini istemektedirler. Bekleyin göreceksiniz çok güzel haberler duyacaksınız.

 

Bu konuşmayı yapan kardeşiniz Muhanned bu kaseti 01–05- 2009 tarihinde yapmaktadır.

Dualarınızı unutmayın ve benden bütün Müslümanlara, ulemalara, ilim talebelerine selam olsun..

 

Gevşemeyin, üzülmeyin, eğer gerçekten iman etmişseniz en üstün olan sizlersiniz. (Ali İmran suresi ayet 139)

 alkavkaz


Etiketler: mücahid münafık Kafkasya Muhenned mücadele akide teheccüd komutan fitne aciz komutan kadirov