Kafkasya'dan Ramazan Mesajı

Kafkasya'dan Ramazan Mesajı

Kafkasya mücahitleri emiri Dokko Umarov'un Ramazan ayı vesilesi ile bir açıklaması yayınlandı.

Esirgeyen ve Bağışlayan Allah'ın adıyla

Hamd bizleri Müslümanlar olarak yaratan ve Cihad'la bereketli kılan ve bize Cenneti kazanma şansı veren Allah'a aittir.

Salât ve Selam bütün Mücahidlerin önderi Muhammed Peygambere, ailesine, ashabına ve Kıyamet Gününe kadar O'nun yolunu takip edeceklere olsun.

Ve sonra...

Bir başka Ramazan ayı daha geldi, pişmanlık ve doğru fiillerle Rabbimizin merhametini ümit ettiğimiz ay. Bugün Ümmet için en iyi fiil Allah yolunda savaşmaktır.

Bugün dünyada Müslüman kanının dökülmediği hiç bir köşe yoktur. Düşman sinsi, vahşi ve inatçıdır. Müslümanlar küçük düşürülüyor, Allah'ın dini geri plana atıldı, yöneticiler ve ilim adamları zayıf. Yalan gücü ele geçirdi.

Bizi uyaran Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.s) sözlerinin doğruluğuna şahitlik ederiz, O'nun dediği gibi düşmanların aç bir sürü gibi bir tabak yemeğe saldırdığı gibi Müslümanlara saldıracağı ve birbirlerini yardımcılar olarak çağıracakları bir zaman gelecek. Müslümanların zayıflığı, büyük miktarda sayılarına rağmen, bu hayatı sevmeleri ve ölümden hoşlanmamalarıdır.

Biz ayrıca zayıflık ve aşağılanma hastalığının tedavisi için reçete veren Allah'ın elçisi Resulullah (s.a.s) doğruluğuna şahitlik ederiz.

"İyne (alışverişin bir şekli) ile alışverişe başladığınız, öküzün kuyruğuna takıldığınız ve çiftçilikle yetinip Allah yolunda Cihadı terk ettiğiniz zaman Allah, size öyle bir zillet verir ki dininize dönene kadar da onu üzerinizden kaldırmaz"

İslam'da zayıflık ve aşağılanma hastalığının tedavisi Cihad'tır- Âlemlerin Rabbi'nin dinine geri döndüren en doğru yol zulmü kaldırıp adaleti tesis etmektir.

Olup bitten her şeyin Allah'ın iradesiyle O'nun hikmet ve takdiriyle olmakta olduğundan eminiz. Zafer ve yenilgi sadece Allah'tandır. Bizim yükümlülüğümüz Allah'ın yolunda emirleri yerine getirirken sadece O'na güvenmek ve sadece O'ndan yardım istemektir.

"Kıyamet Gününün Efendisi. İbadet ettiğimiz sadece sensin ve sadece senin yardımını dileriz."

Gelen Ramazan'la birlikte bütün Müslümanların Allah'ın merhamet ve yardım ayı olan Ramazan aylarını kutlarım ve iman edenlerin kalplerini iyileştiren savaş ve mücadeleye çağırıyorum.

Yalnızca, gruplar, cemaatler, birimler ve ordulardakiler- Yorulmayın, Allah'ın emir gelene kadar âlemlerin Rabbi'nin düşmanlarına karşı savaşın.

Ramazan Cihad için en iyi zamandır!

Allahu Ekber!