"İsrail Kahire'de Oyalama Taktiği Uyguluyor"

"İsrail Kahire'de Oyalama Taktiği Uyguluyor"

Direniş Komiteleri: "İşgalci Düşman Kahire'de Oyalama Taktiği Uyguluyor"...

H

alk Direniş Komiteleri, işgal rejiminin Kahire'deki müzakerelerde oyalama taktiği uygulayarak manevra yaptığını belirterek, işgal rejimine boyun eğmeyeceklerini ifade etti ve Mısır'dan da üzerine düşen görevi yerine getirmesini istedi.

Direniş Komiteleri, konuyla ilgili yayınladığı bildiride, işgalci düşmanın sadece güçten anladığını ve ancak kurşun yağmuru, füze sesleri ve direnişçilerin darbeleri altında Filistinlilerin taleplerine boyun eğeceğini söyledi.

Direnişe devam etmenin ve işgal güçlerinin cinayetlerine misillemede bulunmanın Filistin halkının taleplerinin kabul edilmesini sağlayacak en kısa yol olduğunu ifade eden Direniş Komiteleri, işgalci düşmanın ve katil hükümetinin Kahire'de Filistin heyetiyle yapılan dolaylı ateşkes müzakerelerinde oyalama taktiği güttüğünü ve Filisitn halkının taleplerini kabul etmeye yanaşmadığını bildirdi.

Direniş Komiteleri, işgalci düşmana yalanlarını sürdürmesi için daha fazla fırsat verilmemesi gerektiğini ifade etti.

Müzakere görüşmelerinin arabulucusu Mısır'a da seslenen Direniş Komiteleri, Mısır'dan tarafsızlık rolünü bir yana bırakarak üzerine düşen görevi yerine getirmesini ve Filistin halkını ve direnişini desteklemesini istedi.

Direniş Komiteleri, Arap ve İslam ülkeleri halklarına da Filistin halkının direnişine destek olmayı sürdürmeleri çağrısında bulundu.

 

Filistinhaber.com