İsmail Haniye'den   İmam Hamanei’ye Tebrik Mesajı

İsmail Haniye'den İmam Hamanei’ye Tebrik Mesajı

Hamas'ın Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye , İran İslam İnkılabı zaferini kutladı ve Filistine desteklerinden dolayı tebrik etti

Hamas'ın Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye, İran devriminin yıl dönümünü kutladı

İsmail Haniye, İmam Hamanei’ye gönderdiği mesajda şunları söyledi: ‘İran İslam İnkılabının zaferi, Siyonist-Amerikan terörizmine karşı bir kale oluşturan İslami Direniş projesi alanında büyük bir başarıydı.

Bu şanlı devrimin zaferinin kırk üçüncü yıldönümünde, Allah’tan İran İslam Cumhuriyeti’ne daha fazla başarı ve zaferler bahşetmesini diliyoruz.

Hamas hareketi içinde bizler, Filistin halkıyla birlikte bu yıl dönümünü bir iftihar ve gurur kaynağı olarak görüyor ve İran İslam Cumhuriyeti'nin milleti, direnişi ve Filistin'in haklı davasını desteklemekteki değerli pozisyonlarını ve bu ülkenin Filistin halkına ve Filistin'in kahramanca direnişine yardımını takdir ediyor ve teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Filistin meselesinin karşı karşıya olduğu tehditler ve zorluklar göz önüne alındığında, İran İslam Cumhuriyeti'nin Filistin halkını ve direniş projesini destekleme konusundaki öncü pozisyonunun daha da güçlendirileceğini umuyoruz.’(Ajanslar)