İslami Cihat : Şehit Süleymani İran'ın Direnişe Desteğinin Temsilcisiydi

İslami Cihat : Şehit Süleymani İran'ın Direnişe Desteğinin Temsilcisiydi

Filistin İslami Direniş Hareketi Genel Sekreteri dün gece yaptığı açıklamada, İran İslam Cumhuriyetinin destekleri sayesinde, direnişin bölgedeki geleceğinin parlak olduğuna vurgu yaptı.

İRNA'nın haberine göre, Ziyad El-Nehale Lübnan el Meyadin kanalına yaptığı açıklamada,  İran İslam Cumhuriyetinin her konuda direnişe desteğine vurgu yaptığını, bugün direnişin bölgede her zamankinden daha güçlü olduğuna dikkat çekti.
 
Filistin İslami Direniş Hareketi Genel Sekreteri açıklamasında ayrıca,  bugün Filistin'den Lübnan ve İran'a kadar direnişin  gücünün kalıcılığına vurgu yaptı.
 
El-Nehale açıklamasında ayrıca, Kudüs gücü komutanı şehit Kasım Süleymani'nin bölgede direniş gruplarına  yardım ve desteklerine de değinerek,  şehit Süleymani'nin İran'ın direnişe desteğindeki temsilcisi olduğunu belirtip, onun şehadetiyle direnişe desteğin süreceğini bildirdi.
 
El Nehale, Kudüs Gücünün Yeni Komutanı General İsmail Kaani'nin özellikle de bölgedeki mevcut şartlarda direnişe desteğindeki rolünün büyük olduğuna dikkat çekerek, direnişin bölgedeki projelerinin sürdüğü ve sürmeye de devam edeceğini belirtti. 
 
Filistin İslami Direniş Hareketi Genel Sekreteri açıklamasının sonunda, rahmetli İmam Humeyni'nin Ramazan ayının son cumasını ''Dünya Kudüs Günü'' olarak adlandırmakla, Filistin Meselesi'nin dünyanın ve İslami bir mesele olduğunu ilan etmek isteğine dikkat çekti.